Αναβλήθηκε ξανά η ψηφοφορία για την ανάδειξη της Διοίκησης του Αριστοτελείου - iefimerida.gr

Αναβλήθηκε ξανά η ψηφοφορία για την ανάδειξη της Διοίκησης του Αριστοτελείου

Αναβλήθηκε ξανά η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Συμβουλίου Διοίκησης του Αριστο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά αναβλήθηκε η επαναληπτική ψηφοφορία για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που είχε οριστεί για σήμερα το πρωί.

Φοιτητές, καθηγητές αλλά και εργαζόμενοι του ιδρύματος, συγκεντρώθηκαν από το πρωί έξω από τη Νομική Σχολή, στους χώρους της οποίας θα διεξαγόταν η ψηφοφορία, με σκοπό να την παρεμποδίσουν.

Και όπως φαίνεται τελικά τα κατάφεραν, αφού η οργανωτική επιτροπή κήρυξε τη διαδικασία «βιαίως διαλυθείσα» και οι εκλογές αναβλήθηκαν για μία ακόμη φορά.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Συμβουλίου Διοίκησης του Αριστοτελείου είχε οριστεί για σήμερα, μετά την παρεμπόδισή της την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, τόσο από τους φοιτητές που είχαν προχωρήσει σε κατάληψη της Νομικής Σχολής από το προηγούμενο βράδυ, όσο και από τους συγκεντρωμένους στον πραύλιο χώρο φοιτητές και καθηγητές – μέλη ΔΕΠ, που από το πρωί προσπαθούσαν να παρεμποδίσουν τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ