Συνήγορος Γιαννουσάκη: Ο πελάτης μου έκανε απόπειρα αυτοκτονίας - iefimerida.gr

Συνήγορος Γιαννουσάκη: Ο πελάτης μου έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βαριά ψυχολογικά προβλήματα φέρεται να αντιμετωπίζει ο ισοβιτης Ευθύμης Γιαννουσάκης, ο οποίος εμπλέκεται στην διακίνηση 2 τόνων ηρωίνης με το Noor1.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του ο καταδικασθείς έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και νοσηλεύεται εδώ και 2 ημέρες στο Δαφνί, όπου μεταφέρθηκε από το Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλου.

Σύμφωνα πάντα με τον συνήγορο του, ο ισοβίτης βρέθηκε από αστυνομικούς με τη ζώνη του στα χέρια σε μια προσπάθεια να βλάψει τον εαυτό του.

Το όνομα του Ευθυμίου Γιαννουσάκη ενεπλάκη ακόμη περισσότερο στην υπόθεση του ναρκώπλοιου, όταν κατήγγειλε ότι δέχτηκε πιέσεις από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, και από άλλα πρόσωπα για να εμπλέξει στην υπόθεση της μεταφοράς ναρκωτικών τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη. Η επίμαχη αναφορά ωστόσο, μετά την εισαγγελική έρευνα, μπήκε στο αρχείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ