Μαριέττα Γιαννάκου για προσχωρηση Βορίδη- Άδωνι στη Ν.Δ. : «Ουδεν σχόλιον» - iefimerida.gr

Μαριέττα Γιαννάκου για προσχωρηση Βορίδη- Άδωνι στη Ν.Δ. : «Ουδεν σχόλιον»

Άδωνις Γεωργιάδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρώτη αντίδραση από το λεγόμενο φιλελεύθερο στρατόπεδο της Ν.Δ. στην προσχώρηση των κυρίων Μάκη Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη στο κόμμα ήρθε από την επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών του κόμματος Μαριέττα Γιαννάκου.
Η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. μιλώντας το πρωί στο ΒΗΜΑ FM 99,5 παρά το γεγονός ότι ρωτήθηκε επανειλημμένως για το θέμα προτίμησε να απαντήσει «ουδέν σχόλιον». Είναι μάλιστα ενδεικτικό ότι παρά την πίεση που δέχθηκε για να απαντήσει στο ερώτημα αν η προσχώρηση των δυο πρώην βουλευτών του ΛΑΟΣ θα βοηθήσει την Ν.Δ. εκείνη απάντησε: «Είμαι πολιτικός και έχω την δυνατότητα να μην σχολιάζω κάτι που δεν θέλω να σχολιάσω».

Είναι προφανές ότι τα στελέχη της φιλελεύθερης πτέρυγας της Ν.Δ. κάθε άλλο παρά με καλό μάτι αντιμετωπίζουν την προοπτική της ένταξης στελεχών από το ΛΑΟΣ αλλά είναι άγνωστο με ποιο τρόπο θα εκδηλώσουν την ενόχληση τους αυτή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ