Nomads: Αποχώρησε ο Νικόλας Παπαδόπουλος -Του απαγόρευσε η γιατρός να συνεχίσει - iefimerida.gr

Nomads: Αποχώρησε ο Νικόλας Παπαδόπουλος -Του απαγόρευσε η γιατρός να συνεχίσει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από το Nomads αποχώρησε ο Νικόλας Παπαδόπουλος, ο οποίος τραυματίστηκε στο επεισόδιο της Πέμπτης.

Ο παίκτης του Ωκεανού, μετά το τέλος του αγωνίσματος αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η γνωμάτευση της γιατρού δεν του επιτρέπει να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Την ανακοίνωση έκανε στο αποψινό επεισόδιο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η πληροφορία, ωστόσο, ήταν γνωστή από το πρωί καθώς την αποχώρηση είχε αποκαλύψει η Φαίη Σκορδά.

«Δυστυχώς η συμμετοχή του στα δύο τελευταία απαιτητικά αγωνίσματα είχε ως συνέπεια την περαιτέρω επιδείνωση αυτής της κάκωσης. Ως εκ τούτου κρίνεται απαραίτητο να αποχωρήσει δυστυχώς πρόωρα από το Nomads», ανέφερε η γνωμάτευση της γιατρού, την οποία διάβασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Από την πλευρά του ο Νικόλας Παπαδόπουλος είπε: «Δυστυχώς τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα σκεφτόμαστε. Είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί η προσπάθεια του να αποκατασταθώ δεν ευοδώθηκε. Στο τελευταίο παιχνίδι, από τα πρώτα μέτρα, έπαθα υποτροπή, βγήκε άλλος ένας τραυματισμός και έκανε ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά της ομάδας μου που με υποστήριξαν στο έπακρο, στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να τους βοηθήσω στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Συμμερίζομαι την απόφαση της γιατρού και θα δεχτώ να αποχωρήσω από το παιχνίδι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ nomads Νικόλας Παπαδόπουλος αποχώρηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ