To διακοσμητικό λάθος που θα παρατηρούσε η Ελεν ντε Τζενέρις αν ερχόταν στο σπίτι σου - iefimerida.gr

To διακοσμητικό λάθος που θα παρατηρούσε η Ελεν ντε Τζενέρις αν ερχόταν στο σπίτι σου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H δαιμόνια Ελεν ντε Τζενέρις είναι μεγάλο ταλέντο (και) στην εσωτερική διακόσμηση!

Tο interior design δεν είναι απλά ένα χόμπι για εκείνη: δραστηριοποιείται επιχειρηματικά σε αυτό και μάλιστα υπογράφει σειρά επίπλων και οικιακών ειδών που κάνει θραύση στο εξωτερικό.

Η συνεργασία της με το brand επίπλων Thomasville και την εταιρεία Loloi (με χαλιά και αξεσουάρ για το σπίτι) προσφέρει εξαιρετικές ιδέες για την αναβάθμιση της διακόσμησης του σπιτιού. «Η συλλογή μου για την εταιρεία Thomasville είναι εμπνευσμένη από τα έπιπλα που έχω στο δικό μου σπίτι. Θεώρησα ότι υπήρχε ανάγκη για περισσότερα έπιπλα λειτουργικά και ταυτόχρονα κομψά. Η εσωτερική διακόσμηση μου αρέσει από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Αν θέλετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας, το πιο σημαντικό είναι πριν ξεκινήσετε, να κάνετε σωστή έρευνα και να διαθέσετε αρκετό χρόνο ώστε να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές.Πάντα αναζητώ κάτι μοναδικό και όμορφο. Μου αρέσει να βρίσκω πράγματα που έχουν ιστορία και να επινοώ αστείες ιστορίες γι’αυτά για να τις λέω στους καλεσμένους μου».

To διακοσμητικό λάθος που θα παρατηρούσε η Εllen DeGeneres αν ερχόταν στο σπίτι σου, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Έλεν ντε Τζενέρις διακόσμηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ