Ολυμπιακός: Χωρίς Μάριν-Τζούρτζεβιτς, με Μποτία-Φιγκέιρας στην Λεωφόρο - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Χωρίς Μάριν-Τζούρτζεβιτς, με Μποτία-Φιγκέιρας στην Λεωφόρο

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανέτοιμος ο Ολυμπιακός για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο το Σάββατο.

Ο Τάκης Λεμονής μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα είναι στην αποστολή για το ματς της Λεωφόρου. Από αυτά απουσίαζαν εκείνα των Μάριν και του Τζούρτζεβιτς, ενώ μεγάλη σημασία έχει η συμμετοχή των Μποτία και Φιγκέιρας.

Αναλυτικά τα ονόματα των παικτών που απαρτίζουν την αποστολή: Ανδρούτσος, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Ταχτσίδης.

Η 11αδα του ΟΣΦΠ

Οι Προτό, Ελαμπντελαουί, Ενγκελς, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Οφόε, Φορτούνης και Πάρντο έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσουν βασικοί και μένει να φανεί τι θα κάνει με τους Ανδρούτσο – Ανσαριφάρντ που «απειλούνται» από τους Καρσελά και Εμενίκε αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ