Βίντεο: Γυναίκα κείτεται αναίσθητη στο έδαφος και οι περαστικοί βγάζουν selfies - iefimerida.gr

Βίντεο: Γυναίκα κείτεται αναίσθητη στο έδαφος και οι περαστικοί βγάζουν selfies

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονίζει το περιστατικό βίας εναντίον μίας γυναίκας στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, όχι μόνο επειδή δέχτηκε επίθεση από έναν άντρα, αλλά επίσης επειδή κανείς από τους περαστικούς δεν την βοήθησε, αντίθετα απαθείς έβγαζαν selfies και τη φωτογράφιζαν ενώ εκείνη ήταν αναίσθητη στο έδαφος.

Το περιστατικό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας και στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα η στιγμή που ένας άντρας κλωτσάει τη γυναίκα στο πόδι και στη συνέχεια την χτυπάει στο πρόσωπο και τη ρίχνει αναίσθητη στο έδαφος.

Λίγες στιγμές αργότερα, πέντε περαστικοί περνάνε δίπλα από την αναίσθητη γυναίκα και βγάζουν τα κινητά τους. Σε αυτή την κίνηση κάποιος θα υπέθετε ότι θα καλούσαν ασθενοφόρο για βοήθεια, οι περαστικοί όμως αντί αυτού άρχισαν να τραβούν φωτογραφίες. Σε κάποιο σημείο μάλιστα ένας από τους περαστικούς σκύβει πάνω από τη γυναίκα και παίρνει κάτι από το χέρι της με τις αρχές να εικάζουν ότι της έκλεψε το κινητό.

Πάντως, άλλος περαστικός δήλωσε ότι είδε ένα από τα πρώτα άτομα που πλησίασαν την αναίσθητη γυναίκα, ένα παιδί, να βγάζει ακόμα και selfie μαζί της.

«Δεν συμπεριφέρονται έτσι στα ζώα. Δεν θα φερόντουσαν σε ένα σκύλο έτσι» τόνισε η μητέρα της γυναίκας μιλώντας σε τοπικά Μέσα.

Για την ιστορία, το θύμα τελικά σηκώθηκε μόνο του από το έδαφος όταν ανέκτησε τις αισθήσεις του. Ως προς τον άντρα που της επιτέθηκε, οι αρχές πιστεύουν ότι είναι κοντά στον εντοπισμό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αναισθητη γυναικα selfies
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ