Νέα καταγγελία από ηθοποιό για τον Γουάινστιν -«Με βίασε χωρίς προφυλακτικό» [βίντεο] - iefimerida.gr

Νέα καταγγελία από ηθοποιό για τον Γουάινστιν -«Με βίασε χωρίς προφυλακτικό» [βίντεο]

Φωτογραφία: AP Photo/Richard Drew
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με το σκάνδαλο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν. Αυτή τη φορά, η ηθοποιός Νατάσια Μάλτε αποκάλυψε πως ο παραγωγός του Χόλιγουντ την βίασε μετά από την απονομή βραβείων.

Η Μάλτε υποστηρίζει πως ο Γουάινσταϊν της επιτέθηκε το 2008 στο δωμάτιό της μετά την τελετή απονομής των βραβείων BAFTA και στη συνέχεια την εκβίαζε με την καριέρα της απειλώντας την ότι δεν θα της δώσει άλλους ρόλους.

Ολα έγιναν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου Σάντερσον, πριν περίπου εννέα χρόνια. Ο Γουάινσταϊν την ρώτησε σε ποιο ξενοδοχείο έμενε και εκείνη ανυποψίαστη του απάντησε. Ωρες αργότερα και ενώ εκείνη κοιμόταν, της χτύπησε την πόρτα.

«Τα ρούχα του ήταν αναστατωμένα ενώ το πρόσωπό του ήταν "κάπως", σε βαθμό που να πιστεύω ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών», θυμάται η Μάλτε.

Ο παραγωγός μπήκε στο δωμάτιο και άρχισε να της απαριθμεί ονόματα ηθοποιών που έκαναν καριέρα, επειδή κοιμήθηκαν μαζί του.

«Αν και αντιστάθηκα, δεν τα κατάφερα. Το σεξ που κάναμε δεν ήταν συναινετικό. Δεν χρησιμοποίησε προφυλακτικό αλλά δεν εκσπερμάτισε μέσα μου. Μετά το σεξ στη συνέχεια αυνανίστηκε» πρόσθεσε.

Η Νατάσια Μάλτε ανέφερε, δε, πως για για να γλιτώσει προσποιήθηκε ότι ήταν νεκρή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν Νατάσια Μάλτε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ