Διάλεξε την κατάλληλη βούρτσα για τον τύπο των μαλλιών σου - iefimerida.gr

Διάλεξε την κατάλληλη βούρτσα για τον τύπο των μαλλιών σου

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο κεφάλαιο φροντίδα των μαλλιών ένα πολύ σημαντικό κομμάτι, που θέλει ιδιαίτερη προσοχή είναι η βούρτσα με την οποία θα επιλέξετε να χτενίζετε τα μαλλιά σας.

Η βούρτσα που χρησιμοποιείτε μπορεί να ευθύνεται για προβλήματα όπως τα μαλλιά που σπάνε, δείχνουν ξηρά και τις περισσότερες φορές φριζαρισμένα. Είναι ένα αντικείμενο απόλυτα χρηστικό και το οποίο χρησιμοποιείς κάθε μέρα, κάποιες φορές περισσότερες από μια φορά μέσα στην ημέρα. Είναι λοιπόν λογικό και επόμενο πως δεν χρειάζεσαι μια οποιαδήποτε βούρτσα του εμπορίου που φθείρει και ταλαιπωρεί την τρίχα αλλά την κατάλληλη για τον τύπο των μαλλιών σου, που θα σε βοηθήσει στο styling και θα κάνει πιο εύκολη την καθημερινή beauty ρουτίνα σου, Σε καμία άλλωστε δεν αρέσει να βλέπει τα μαλλιά να μένουν στην βούρτσα, ούτε να προσπαθεί με τις ώρες να τα ξεμπερδέψει, διαδικασία επώδυνη και επιβλαβής.

Διαφορετικές τρίχες, σχήμα και άλλοι παράγοντες που συνθέτουν το καλύτερο για εσάς εργαλείο.

Στην αγορά υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη, τόσα που μας μπερδεύουν. Αυτό που θέλουμε είναι μια μόνο βούρτσα που να ταιριάζει στα μαλλιά μας και όχι μια διαφορετική για κάθε σκοπό.

Έτσι ανακαλύψαμε ποια είναι η σωστή βούρτσα για τον κάθε τύπο μαλλιών για να σας κάνουμε την ζωή λίγο πιο εύκολη και να έχετε πάντα υγιή και όμορφα μαλλιά.

H κατάλληλη βούρτσα για κάθε τύπο μαλλιών, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΤΥΠΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ