Το περίεργο χόμπι της μικρής κόρης του Στιβ Τζομπς [εικόνες] - iefimerida.gr

Το περίεργο χόμπι της μικρής κόρης του Στιβ Τζομπς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχουν άνθρωποι που γεννιούνται τυχεροί. Αυτή δείχνει να είναι η περίπτωση της Εύα Τζομπς, της μικρής κόρης του Στιβ Τζομπς και της Λόρενς Πάουελ, η οποία ήρθε στον κόσμο το 1998, όταν γεννήθηκε το iMac, στο Πάλο Αλτο.

Το κορίτσι μεγάλωσε στην Σίλικον Βάλεϊ, στην Καλιφόρνια, μαζί με τον αδελφό της Ριντ και την αδελφή της Έριν. Σήμερα, οι μεγαλύτεροι είναι 29 και 25 ετών αντίστοιχα και έχουν πάρει και οι δύο τον δρόμο των γονιών τους.

Το περίεργο χόμπι της μικρής κόρης του Στιβ Τζομπς [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο μεγάλος, Ρηντ, έχει Μάστερ ιστορίας και βιολογίας και έγινε ερευνητής στον καρκίνο (από τον οποίο πέθανε ο πατέρας του, το 2011) στο πανεπιστήμιο του Stanford, όπου είχε σπουδάσει και η μητέρα του. Η Εριν σπουδάζει ντιζάιν και αρχιτεκτονική, δύο τομείς που αγαπούσε ο Στηβ Τζομπς.

Η μικρή κόρη Εύα, έγινε 19 ετών και αρχίζει να βγαίνει από την σκιά των μεγάλων της αδελφών. Δείχνει πιο εκδηλωτική από τους άλλους δύο, η μικρή κόρη του γίγαντα της πληροφορικής είναι μια τυπική γυναίκα της Γενιάς Z: μοιράζεται όλες τις εμπειρίες της, τις φωτογραφίες της και τις εξελίξεις με τον σύντροφό της στον λογαριασμό της στο Instagram.

Το περίεργο χόμπι της μικρής κόρης του Στιβ Τζομπς [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Είναι βέβαια πολύ περήφανη για την κληρονομιά που άφησε ο πατέρας της. Ακολούθησε τα χνάρια της οικογένειας και μπήκε φέτος στο πανεπιστήμιο Stanford -το δεύτερο καλύτερο αμερικανικό πανεπιστήμιο- όπου θα μπορεί να ασκεί και το πάθος της, την ιππασία.
Η Εύα Τζομπς κάνει ιππασία από την νεαρή της ηλικία. «Το να ανεβαίνετε σε ένα άλογο σας βοηθάει να μένετε ταπεινοί. Η ιππασία μου έμαθε την αυτονομία, την προσήλωση και την επιμονή», δήλωσε σε συνέντευξή της στην UEA.

Το περίεργο χόμπι της μικρής κόρης του Στιβ Τζομπς [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Το περίεργο χόμπι της μικρής κόρης του Στιβ Τζομπς [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Το πάθος της την οδήγησε ήδη στους αγώνες, όπως το Grand Prix Classic ή τα Longines Masters του Παρισιού. Και φυσικά, στους αγώνες δεν είναι η μόνη «κόρη του...»: μαζί της αγωνίζονται η Τζένιφερ Γκέητς, κόρη του Μπιλ Γκέητς, η Τζέσικα Σπρινγκστίν, κόρη του Bruce Springsteen, ή η Ντέστρι Σπίλμπεργκ, κόρη του Στήβεν Σπήλμπεργκ.

Εδώ με την Τζένιφερ Γκέητς:

Το περίεργο χόμπι της μικρής κόρης του Στιβ Τζομπς [εικόνες] | iefimerida.gr 4


Ωστόσο, η κόρη του Στηβ Τζομπς δεν είναι κοσμική, όπως οι υπόλοιπες (ας σημειωθεί ότι η κόρη του Σπήλμπεργκ υπέγραψε συμβόλαιο ως μοντέλο με το πρακτορείο DT Model Management). Ακόμη και η Τζορτζίνα Μπλούμπεργκ, κόρη του δισεκατομμυριούχου πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης, κάνει εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.
Το άλλο πάθος που κρύβει η Εύα Τζομπς είναι ο σύντροφός της: τον απαθανατίζει με κοστούμι, αγκαλιά, δίπλα της σε αγώνες, ο νεαρός ωστόσο παραμένει ανώνυμος.

Το περίεργο χόμπι της μικρής κόρης του Στιβ Τζομπς [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Το περίεργο χόμπι της μικρής κόρης του Στιβ Τζομπς [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Το περίεργο χόμπι της μικρής κόρης του Στιβ Τζομπς [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εύα Τζομπς χόμπι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ