Ο Τζέραρντ Μπάτλερ ξυρίζεται live μετά από ένα χρόνο και σχεδόν κλαίει [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ ξυρίζεται live μετά από ένα χρόνο και σχεδόν κλαίει [βίντεο]

Ο ηθοποιός Τζέραρντ Μπάτλερ. Φωτογραφία: Rich Fury/Invision/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ θεωρείται ένας από τους πιο σέξι άνδρες στον πλανήτη και όχι άδικα. Ένα από τα στοιχεία που τον κάνουν τόσο θελκτικό είναι η γενειάδα του, την οποία έχει να ξυρίσει από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ωστόσο, όπως φαίνεται αναγκάστηκε να την αποχωριστεί, για την φωτογράφηση της νέας του ταινίας Hunter Killer και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τη διαδικασία, που όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς, του στοίχισε πολύ.

Ο Μπάτλερ μοιράστηκε την συναισθηματική περιπέτεια που βίωσε ξυρίζοντας την αγαπημένη του γενειάδα στο Instagram. Μάλιστα, έχει περάσει τόσος καιρός από την τελευταία φορά που το έκανε, που ξεχνά ακόμη και τη λέξη «ξύρισμα».

The shave in action. Consider myself trimmed, finally.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gerard Butler (@gerardbutler) στις Οκτ 23, 2017, 5:04μμ PDT


«Να ‘μαι λοιπόν, έτοιμος να... πώς το λέτε; Ξύρισμα; Να ξυρίσω το μούσι μου μετά από έναν χρόνο» λέει ο Μπάτλερ στους οπαδούς του. Και συνεχίζει: «Έχω πέσει σε κατάθλιψη. Πρέπει επίσης να κόψω τα μαλλιά μου αλλά θα ξυρίσω το μούσι μου για να κάνω κάποια επιπλέον φωτογράφηση για την ταινία Hunter Killer. Το έχω κυριολεκτικά έτσι από τον περασμένο Δεκέμβριο. Ήταν πολύ πιο μακρύ από αυτό που βλέπετε και έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ».

Αλλά συνέχισε το έργο του. Δεδομένου ότι δεν είχε ξυριστεί επί σχεδόν ένα χρόνο, ο Μπάτλερ χρειάζεται λίγο χρόνο για να περιεργαστεί το ηλεκτρικό ξυράφι που θα χρησιμοποιήσει. «Τι να κάνω; Απλά θα συνεχίσω ευθεία; » ρωτά.

Τελικά παίρνει την απόφαση και ξεκινά: «Ω Θεέ μου. Αχ! Ω όχι! Ω Θεέ μου, κοίτα. Πάνε, πάνε, πάνε!» φωνάζει ο ηθοποιός παρατηρώντας τα γένια του να πέφτουν στο έδαφος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζέραρντ Μπάτλερ Hunter Killer γενιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ