Εμπάργκο από τη Vogue στον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Terry Richardson - iefimerida.gr

Εμπάργκο από τη Vogue στον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Terry Richardson

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα σε ένα βράδυ αποφάσισαν μερικά από τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας παγκοσμίως να λήξουν την συνεργασία τους με έναν από τους πιο ταλαντούχους, αλλά και αμφιλεγόμενους, φωτογράφους, τον Terry Richardson.

Tον ίδιο δρόμο ακολούθησε λίγη ώρα αργότερα και ο οίκος μόδας Valentino.

Πρόκειται για έναν φωτογράφο που καθόρισε τις τάσεις και την εικόνα στο χώρο της μόδας και των εκδόσεων. Οποιο μοντέλο κι αν πόζαρε στον φακό του, γινόταν διάσημο και αποκτούσε ζήτηση από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές μόδας.

Διασημότητες παρακαλούσαν να τις φωτογραφήσει και έχει εργαστεί με αρκετά από τα σημαντικότερα πρόσωπα της μουσικής βιομηχανίας, όπως με την Μπιγιονσέ, την Lady Gaga και την Μάιλι Σάιρους. Μάλιστα, με την τελευταία είχε συνεργαστεί στενά το 2013 όταν για τις ανάγκες του τραγουδιού της «Wrecking Ball», εμφανίστηκε γυμνή στο βίντεο κλιπ. Κάτι που αργότερα, η τραγουδίστρια αποκήρυξε.

Διάβασε τι συνέβη με το διάσημο φωτογράφο μόδας Terry Richardson στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φωτογράφος Vogue Terry Richardson
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ