Παραμένουν για διακοπές στην Ελλάδα Σαρκοζί και Μπρούνι -Ρώτησαν για προορισμούς-διαδρομές - iefimerida.gr

Παραμένουν για διακοπές στην Ελλάδα Σαρκοζί και Μπρούνι -Ρώτησαν για προορισμούς-διαδρομές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με τον Νικολά Σαρκοζί και την σύζυγό του Κάρλα Μπρούνι, είχε η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά στο πλαίσιο της επίσκεψής τους και της συναυλίας της κας Μπρούνι στην Αθήνα.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, ο κ. Σαρκοζί εκφράστηκε με θερμά λόγια για την επιτυχία του ελληνικού τουρισμού και την εξαιρετική αναπτυξιακή πορεία την χώρας, ενώ από την πλευρά της η κα Κουντουρά ευχήθηκε στην κα Μπρούνι, με την οποία διατηρούν φιλία και έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, καλή επιτυχία στην παγκόσμια περιοδεία της που επέλεξε να ξεκινήσει από την Ελλάδα.

Παραμένουν για διακοπές στην Ελλάδα Σαρκοζί και Μπρούνι -Ρώτησαν για προορισμούς-διαδρομές | iefimerida.gr 0

Η κα Μπρούνι θα παραμείνει στην χώρα μας για ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά της και συζήτησε με την κα Κουντουρά προτεινόμενες διαδρομές και σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος για να συμπεριλάβει στο πρόγραμμά της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ