Συμβόλαιο-μαμούθ υπέγραψαν οι Καρντάσιαν -Θα πάρουν 150 εκατ. δολάρια - iefimerida.gr

Συμβόλαιο-μαμούθ υπέγραψαν οι Καρντάσιαν -Θα πάρουν 150 εκατ. δολάρια

Η οικογένεια Καρντάσιαν. Φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο συμβόλαιο με το τηλεοπτικό δίκτυο E! Υπέγραψαν οι Καρντάσιαν και θα γίνουν πλουσιότερες κατά 150 εκατομμύρια δολάρια για 5 κύκλους επεισοδίων.

Σύμφωνα με το TMZ, η διάσημη τηλεοπτική οικογένεια θα λάβει 30 εκατομμύρια δολάρια για κάθε κύκλο επεισοδίων, τουτέστιν 150 εκατομμύρια δολάρια για τους 5 κύκλους που υπέγραψαν.

Στο συμβόλαιο αυτό περιλαμβάνονται όλες οι υπηρεσίες που παρέχονται από τις Καρντάσιαν προς το τηλεοπτικό δίκτυο E! Όπως φαίνεται η επιρροή της αυτοκρατορίας των Καρντάσιαν καλά κρατεί, καθώς στο προηγούμενο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει το 2015, είχαν πάρει συνολικά 100 εκατομμύρια δολάρια για 5 κύκλους επεισοδίων.

Σύμφωνα με πηγές του TMZ η τελευταία συμφωνία είναι έτσι δομημένη ώστε η οικογένεια να αποφασίσει πώς θα χωρίσει τα χρήματα ανάμεσα στα μέλη της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καρντάσιαν τηλεοπτικό δίκτυο E
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ