Ο σημαντικός κανόνας ομορφιάς που δεν τηρεί η Κλόντια Σίφερ - iefimerida.gr

Ο σημαντικός κανόνας ομορφιάς που δεν τηρεί η Κλόντια Σίφερ

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στο χώρο του μόντελινγκ ενώ πολύ συχνά γίνεται λόγος για την «παγωμένη ομορφιά» της. Κι όμως. Η Κλόντια Σίφερ παραλείπει κάτι πολύ σημαντικό από τη beauty ρουτίνα της.

«Κανόνες ομορφιάς». Οκ, στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν κανόνες, υπάρχουν όμως κάποιες πρακτικές για υγιή επιδερμίδα. Και ειδικά οι γυναίκες που η εμφάνιση τους παίζει βασικό ρόλο στη δουλειά τους, δεν παραλείπουν ποτέ τον συγκεκριμένο κανόνα.

Ε η Κλόντια Σίφερ δεν μπαίνει σε τέτοια καλούπια. Το, 47χρονο πια, μοντέλο, πριν από ένα μήνα, εμφανίστηκε ως guest (μαζί με μερικά ακόμα εμβληματικά μοντέλα της δεκαετίας του '90) στο fashion show της Ντονατέλα Βερσάτσε στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο. Επιπλέον, πρόσφατα, εξέδωσε κι ένα βιβλίο-άλμπουμ, με τις καλύτερες στιγμές της καριέρας της και τις αγαπημένες της φωτογραφίσεις, για τα 30 χρόνια πορείας της στο μόντελινγκ. Σε συνέντευξη που έδωσε με άφορμή την έκδοση του επετειακού της βιβλίου, τη ρώτησαν ποιος είναι ο κανόνας ομορφιάς που δεν ακολουθεί.

Και εκείνη έδωσε την πιο απρόβλεπτη απάντηση.

Διάβασε τον κανόνα ομορφιάς που δεν ακολουθεί η Κλόντια Σιφερ στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ