Τhe Voice: H 16χρονη με τη συγκλονιστική φωνή που άφησε άφωνους τους κριτές [βίντεο] - iefimerida.gr

Τhe Voice: H 16χρονη με τη συγκλονιστική φωνή που άφησε άφωνους τους κριτές [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια συγκλονιστική εμφάνιση που οι κριτές του The Voice θα θυμούνται για πολύ καιρό έκανε μία 16χρονη υποψήφια στο χθεσινό επεισόδιο του The Voice.

Συγκεκριμένα, η Αθανασία Παπαναστασοπούλου από την Ηλεία τραγούδησε το σμυρναίικο τραγούδι «Ο ντόκτορ», με αποτέλεσμα παρά το νεαρό της ηλικίας της να συγκλονίσει με την φωνή της τους κριτές.

Ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου και ο Κωστής Μαραβέγια δεν γύρισαν κατευθείαν τις καρέκλες τους, παρά την εξαιρετική της ερμηνεία, αλλά περίμεναν μέχρι το τέλος, κάνοντας έτσι την 16χρονη να δακρύσει από ανακούφιση καθώς νόμιζε πως σε κανέναν δεν άρεσε η φωνή της.

Εκτός του ότι οι τρεις κριτές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να την πείσουν να πάει στην ομάδα τους, το αστειότερο στιγμιότυπο έγινε με τον Πάνο Μουζουράκη, ο οποίος δεν είχε γυρίσει καν την καρέκλα του.

Συγκεκριμένα, ο αδελφός της μικρής Αθανασίας που ήταν στα backastage τα είχε «βάλει» με τον κριτή που δεν γύρισε στην ερμηνεία της αδελφής της, με αποτέλεσμα εκείνος να πάρει έναν άντρα από την ασφάλεια και να πάει να του ζητήσει τον λόγο.

Φυσικά ο Πάνος Μουζουράκης αστειευόταν, χαρίζοντας έτσι στους τηλεθεατές άφθονο γέλιο.

Εν τέλει η Αθανασία Παπαναστασοπούλου μετά από την σκληρή διεκδίκηση από τους κριτές επέλεξε να πάει με την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια, αφού πρώτα είχε μαγέψει τους πάντες με την φωνή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ The Voice κριτές πάνος μουζουράκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ