Γ.Γ. Ειδικών Φρουρών: Φοβόμαστε ότι θα έχουμε νεκρό συνάδελφο και νεκρό πολίτη - iefimerida.gr

Γ.Γ. Ειδικών Φρουρών: Φοβόμαστε ότι θα έχουμε νεκρό συνάδελφο και νεκρό πολίτη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, αναφερόμενος στην επίθεση στο Α.Τ. Πεύκης, εκτίμησε ότι οι κουκουλοφόροι που πέταξαν τις μολότοφ κατά του αστυνομικού τμήματος ήθελαν νεκρούς.

Ειδικότερα αναφέρθηκε σε έναν από τους αστυνομικούς που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο τμήμα, λέγοντας ότι «σώθηκε επειδή μπήκε στη θωρακισμένη σκοπιά». «Είχαν ανθρωποκτόνο διάθεση. Πέταξαν μολότοφ στον φρουρό και στο γκαράζ για να πάρει φωτιά όλο το κτίριο», συνέχισε. Όπως τόνισε μάλιστα, οι άγνωστοι που πραγματοποιούν αυτές τις επιθέσεις βάζουν πλέον μέσα στις μολότοφ λάδι ώστε να απλώνεται η φωτιά.

«Φοβόμαστε ότι θα έχουμε νεκρό συνάδελφο και νεκρό πολίτη», σημείωσε, τονίζοντας ότι οι επιθέσεις στα αστυνομικά τμήματα έχουν γίνει πλέον καθημερινότητα.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα δεν είναι άγνωστα, έχουν ονοματεπώνυμο

«Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι άγνωστοι, έχουν ονοματεπώνυμο, έχουν προσαχθεί», δήλωσε σήμερα για τον Ρουβίκωνα και την εισβολή που πραγματοποίησε χθες στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», απειλώντας γιατρό.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Μαυροειδάκος είπε συγκεκριμένα για το θέμα του Ρουβίκωνα: «Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι άγνωστοι, έχουν ονοματεπώνυμο, έχουν προσαχθεί όποτε δίνεται η ευκαιρία και μη σας φανεί περίεργο, υπάρχει ΚΕΠ στα Εξάρχεια με κοντέινερ, πηγαίνουν οι άνθρωποι κάνουν καταγγελίες και οι αυτόκλητοι δικαστές Ντρεντ (σ.σ.: φανταστικός χαρακτήρας από ταινία επιστημονικής φαντασίας) δικάζουν και εκτελούν την ίδια ώρα αποφάσεις. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει».

Συνεχίζοντας, σημείωσε ότι «ο γιατρός ό,τι και να έχει κάνει, επειδή έγινε μία καταγγελία, υπάρχει πολιτεία για αυτό, υπάρχει η αστυνομία, υπάρχει ο ιατρικός σύλλογος να γίνει η καταγγελία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ