Τα «ιερά» πρωινά του Μακρόν -Γιατί δεν κλείνει ποτέ ραντεβού πριν από τις 9 - iefimerida.gr

Τα «ιερά» πρωινά του Μακρόν -Γιατί δεν κλείνει ποτέ ραντεβού πριν από τις 9

Το ζεύγος Μακρόν / Φωτογραφία: (AP Photo/Jacques Brinon)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τις... 9:00 το πρωί εμφανίζεται στο γραφείο του ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, που έχει δώσει σαφείς εντολές στους συνεργάτες του να μην του κλείνουν ποτέ ραντεβού πριν από αυτή την ώρα.

Το περιοδικό «Closer» αποκαλύπτει ότι ο Γάλλος πρόεδρος θεωρεί τα πρωινά «ιερά» και τις στιγμές χαλάρωσης που περνάει με την αγαπημένη του Μπριζίτ ακόμη πιο ανεκτίμητες.

Ετσι, κάθε πρωί ο 39χρονος Γάλλος πρόεδρος πίνει τον καφέ του, τρώει κρουασάν και συζητά με την σύζυγό του για την «ατζέντα» της ημέρας.

Ο Φιλίπ Μπεσόν, γνωστός Γάλλος συγγραφέας και έμπιστος του Εμανουέλ Μακρόν, έχει δηλώσει ότι ο Γάλλος πρόεδρος είναι πολύ προστατευτικός με τη σύζυγό του.

«Εχει ένα ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα και για το λόγο αυτό τον ελεύθερο χρόνο του τον περνάει μόνο με τη σύζυγό του. Ο Μακρόν δεν θέλει να της χαλάει το χατίρι και φροντίζει να την συνοδεύει παντού. Και κυρίως στο θέατρο» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μακρον γάλλος πρόεδρος Μπριζίτ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ