Τάνκερ σήκωσε μαζί με την άγκυρα και μία τορπίλη [εικόνα] - iefimerida.gr

Τάνκερ σήκωσε μαζί με την άγκυρα και μία τορπίλη [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τάνκερ Skaw Providerμε σημαία Μάλτας, βρισκόταν αγκυροβολημένο ανοιχτά του λιμανιού του Portland της Μ. Βρετανίας όταν σημειώθηκε ένα απίστευτο περιστατικό.

Οταν οι ναυτικοί του πλοίου σήκωσαν τις άγκυρες συνειδητοποίησαν πως στην αλυσίδα είχε πιαστεί ένα μεγάλο παράξενο αντικείμενο, ότι πήγαν να επιθεωρήσουν από κοντά, είδαν με έκπληξη πως πρόκειται για μία τορπίλη.

Αμέσως το πλήρωμα ειδοποίησε τις αρχές και στο σημειακό έφθασε η μονάδα καταδύσεων του Βασιλικού Ναυτικού. Το δεξαμενόπλοιο ήταν φορτωμένο με περισσότερους από 1.000 τόνους καύσιμου

Οι άνδρες της μονάδας του Βασιλικού Ναυτικού, μετά από επιχείρηση 5 ωρών, αφαίρεσαν την τορπίλη από την άγκυρα του δεξαμενόπλοιου. Οι έρευνες έδειξαν πως ήταν μία τορπίλη δοκιμών που βρισκόταν στο βυθό τις τελευταίες δεκαετίες

Τάνκερ σήκωσε μαζί με την άγκυρα και μία τορπίλη [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πλοίο τορπίλη δεξαμενόπλοιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ