Πρώην βοηθός παραγωγής κατηγορεί τον Γουάινσταϊν για σεξουαλική επίθεση -«Μου έκανε με τη βία στοματικό σεξ» - iefimerida.gr

Πρώην βοηθός παραγωγής κατηγορεί τον Γουάινσταϊν για σεξουαλική επίθεση -«Μου έκανε με τη βία στοματικό σεξ»

Η Mimi Haleyi είναι η έβδομη γυναίκα που κατηγορεί τον Γουάινσταϊν για βιασμό (Φωτογραφία: ΑΡ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άλλη μια γυναίκα, αυτή τη φορά μια πρώην βοηθός παραγωγής σε τηλεοπτικό σόου της Weinstein Company ήρθε να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο εκείνων που κατηγορούν τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν για σεξουαλική επίθεση.

Η Mimi Haleyi κατήγγειλε τον παραγωγό του Χόλιγουντ ότι της επιτέθηκε στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη το 2006 ασκώντας της σωματική βία.

«Του έλεγα, όχι, όχι, όχι, αλλά επέμενε», δήλωσε με δάκρυα στα μάτια και ραγισμένη τη φωνή σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Νέα Υόρκη.

Πρώην βοηθός παραγωγής κατηγορεί τον Γουάινσταϊν για σεξουαλική επίθεση -«Μου έκανε με τη βία στοματικό σεξ» | iefimerida.gr 0

Έχοντας στο πλευρό της την δικηγόρο Γκλόρια Όλρεντ, η Haleyi είπε ότι ο Γουάινσταϊν την έσπρωξε στο δωμάτιο του παιδιού του και την έριξε στο κρεβάτι, μολονότι εκείνη του έλεγε ότι είχε περίοδο, και της έκανε στοματικό σεξ διά της βίας, αφού της έβγαλε το ταμπόν.

«Ένιωθα ταπεινωμένη. Αηδιασμένη. Δεν το πίστευα. Δεν θα ήθελα κανείς να μου κάνει κάτι τέτοιο, ακόμη κι αν ήταν το ταίρι μου. Θυμάμαι ότι ο Χάρβεϊ κύλησε μετά στο πλευρό του και μου είπε: “δεν νομίζεις ότι ήρθαμε πιο κοντά τώρα;” Κι εγώ του απάντησα: “Όχι”».

Πρώην βοηθός παραγωγής κατηγορεί τον Γουάινσταϊν για σεξουαλική επίθεση -«Μου έκανε με τη βία στοματικό σεξ» | iefimerida.gr 1

Από τις αρχές του μήνα ο 65χρονος παραγωγός έχει βρεθεί στο στόχαστρο μιας χιονοστιβάδας καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση, επιθέσεις και βιασμούς από δεκάδες γυναίκες, μεταξύ των οποίων και πολλές σταρ του Χόλιγουντ. Ζήτησε συγνώμη για τον πόνο που τους προκάλεσε με τη συμπεριφορά του, αλλά απορρίπτει κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες για βιασμό, επιμένοντας ότι το σεξ σε όλες τις περιπτώσεις ήταν συναινετικό.

Η Haleyi είπε ότι γνώρισε τον Γουάινσταϊν το 2004 στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «Ιπτάμενος Κροίσος» (“The Aviator”).

Μια άλλη φορά που τον συνάντησε στο Φεστιβάλ των Καννών, του πρότεινε να εργαστεί σε παραγωγές που θα γίνονταν στη Νέα Υόρκη, αλλά στο επαγγελματικό ραντεβού που της όρισε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του της ζήτησε να του κάνει μασάζ. Εκείνη αρνήθηκε κι έφυγε.

Πρώην βοηθός παραγωγής κατηγορεί τον Γουάινσταϊν για σεξουαλική επίθεση -«Μου έκανε με τη βία στοματικό σεξ» | iefimerida.gr 2

Η Haleyi λέει ότι ο Γουάινσταϊν πήγε αργότερα στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη και της πρότεινε να κάνουν ένα ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι. Εκείνη αρνήθηκε ξανά, αλλά αργότερα αποδέχθηκε μια πρόσκληση να τον επισκεφθεί στο σπίτι του γιατί ήθελε να έχει καλές σχέσεις μ’ ένα τόσο σημαντικό πρόσωπο στη βιομηχανία του θεάματος.

«Δεν δεχόταν το όχι. Με έσπρωξε σ’ ένα σκοτεινό δωμάτιο. Με ακινητοποίησε στο κρεβάτι. Προσπάθησαν να τον αποτινάξω, τον παρακαλούσα να σταματήσει, αλλά ήταν αδύνατο», είπε.

Η Haleyi είναι η έβδομη γυναίκα που κατηγορεί τον Γουάινσταϊν για βιασμό μετά τις ηθοποιούς Ρόουζ Μακγκάουαν, Άζια Αρτζέντο και Λιζέτ Άντονι, την φοιτήτρια την εποχή του συμβάντος Λουσία Έβανς και ένα μοντέλο από την Ιταλία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ MIMI HALEYI Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ