H τέλεια faux λεοπάρ γούνα της σεζόν κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ - iefimerida.gr

H τέλεια faux λεοπάρ γούνα της σεζόν κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι συμβαίνει όταν ένα διαχρονικό πανωφόρι και ένα αγαπημένο print συνδυάζονται και μάλιστα σε δελαστική τιμή; Σεισμός στη ντουλάπα και στο στιλ σας.

Είναι το πανωφόρι που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Κι αυτό όχι μόνο επειδή χαρίζει στιλ, αλλά επειδή όντως προστατεύει από το κρύο. Για κάποιο λόγο, έχει καταγραφεί στη συλλογική συνείδηση πως το τσουχτερό κρύο και το στιλ είναι δύο έννοιες αντιστρόφως ανάλογες (πιθανότατα, επειδή όταν έχει κρύο ακολουθούμε το στιλ «κρεμμύδι» οπότε καταργείται η έννοια της κομψότητας).

Μέσα όμως σε μια γούνα, καμία κρύα μέρα του χειμώνα δεν μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά για το στιλ σας. Δε χρειάζονται περιττά μπλουζάκια ή χοντροραμμένα πουλόβερ. Ακόμα κι ένα σιφόν πουκάμισο να φορέσετε, αν από πάνω το συνδυάσετε με γούνα, μπορείτε να τυλιχτείτε μέσα σε αυτή, και να βγειτε ατρόμητη και σικ στο κρύο(φυσικά, όταν μιλάμε για γούνα, φυσικά, εννοούμε πάντα συνθετική).

H τέλεια faux λεοπάρ γούνα της σεζόν που κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γούνα FAUX ΓΟΥΝΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ