O Ουκρανός κροίσος «δελεάζει» με 1,2 εκατ. ευρώ τις οικογένειες των θυμάτων για να σώσει την κόρη του από την φυλακή [εικόνες] - iefimerida.gr

O Ουκρανός κροίσος «δελεάζει» με 1,2 εκατ. ευρώ τις οικογένειες των θυμάτων για να σώσει την κόρη του από την φυλακή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκλιπαρεί με χρήματα και ζητάει συγχώρεση ο Ουκρανός ολιγάρχης Βασίλι Ζαϊτσεφ, η κόρη του οποίου πέρασε με κόκκινο και έσπειρε το θάνατο, σκοτώνοντας 5 άτομα και τραυματίζοντας ακόμη 5 στο Χάρκοβο της βορειοανατολικής Ουκρανίας.

«Πέφτουμε στα γόνατα και ζητάμε συγχώρεση» αλλά και «συγκεντρώνουμε χρήματα για τις οικογένειες των θυμάτων» ανέφερε σε δήλωσή του ο πατέρας της 20χρονης Αλίνα Ζαΐτσεβα.

O Ουκρανός κροίσος «δελεάζει» με 1,2 εκατ. ευρώ τις οικογένειες των θυμάτων για να σώσει την κόρη του από την φυλακή [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Ουκρανός ολιγάρχης φαίνεται να κάνει ότι περνάει από το χέρι για να γλιτώσει την 20χρονη κόρη του Αλίνα από την φυλακή, δίνοντας μάλιστα αποζημίωση στις οικογένειες των θυμάτων ύψους 1,2 εκατ. ευρώ.

O Ουκρανός κροίσος «δελεάζει» με 1,2 εκατ. ευρώ τις οικογένειες των θυμάτων για να σώσει την κόρη του από την φυλακή [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Μια αδιανόητη τραγωδία κόστισε ζωή αυτών των ανθρώπων. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τον τρόμο και τη θλίψη για τους νεκρούς και τους τραυματίες. Πέφτουμε στα γόνατα και ζητάμε από τις οικογένειες των θυμάτων αυτού του τρομακτικού δυστυχήματος να συγχωρέσουν την κόρη μας. Θα κάνουμε τα πάντα για τις οικογένειες των νεκρών» ανέφερε σε δήλωσή του ο Χάρκοβο ο Ζαΐτσεφ.

« Συγκεντρώνουμε χρήματα και είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε οικονομική βοήθεια. Είναι τρομακτικό και δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τα αισθήματα της απώλειας ενός αγαπημένου σου προσώπου», ανέφερε ο ίδιος θέλοντας έτσι να «δελεάσει» τις οικογένειες και να γλιτώσει την κόρη του από την φυλακή.

O Ουκρανός κροίσος «δελεάζει» με 1,2 εκατ. ευρώ τις οικογένειες των θυμάτων για να σώσει την κόρη του από την φυλακή [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Εκτός από το παχυλό ποσό εκατομμυρίου, ο Ουκρανός ολιγάρχης δεν παρέλειψε να στρέψει αλλού τις κατηγορίες, λέγοντας πως η κόρη του δεν είναι η βασική υπαίτια, καθώς όλα αυτά δεν θα συνέβαιναν αν ένα Lexus δεν είχε συγκρουστεί μαζί της και εκείνη με την σειρά της δεν είχε πέσει πάνω σε πεζούς.

«Το δικαστήριο πρέπει να λάβει υπόψη του ότι στο δυστύχημα αυτό εμπλέκονται δύο αυτοκίνητα και δύο οδηγοί» πρόσθεσε.

Η Αλίνα πάντως θα παραμένει προφυλακισμένη για δύο μήνες μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή της, ενώ σύμφωνα με τα διεθνή μέσα η κόρη του ολιγάρχη είναι ράκος που θα ζήσει σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον απ΄ότι έχει συνηθίσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ολιγάρχης Ουκρανός τροχαίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ