Γιώργος Χρανιώτης: Δεν έχω σκοτώσει, αλλά έχω επιθυμήσει τη γυναίκα του πλησίον μου, έχω μοιχεύσει [βίντεο] - iefimerida.gr

Γιώργος Χρανιώτης: Δεν έχω σκοτώσει, αλλά έχω επιθυμήσει τη γυναίκα του πλησίον μου, έχω μοιχεύσει [βίντεο]

Φωτογραφία: ΝDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής προέβη ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ο ηθοποιός μάλιστα υποστήριξε ότι στα πρώτα του βήματα στην υποκριτική στην ηλικία των 20 δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από... τον σκηνοθέτη του.

Ο ίδιος θέλησε να γνωστοποιήσει μια σειρά ασυνήθιστων καταστάσεων που έχει βιώσει στη ζωή του, ενώ υπογράμμισε πως για μια από αυτές δεν είναι καθόλου υπερήφανος που υπάρχει στο «βιογραφικό» του. Αυτό γιατί όπως ο ίδιος είπε έχει επιθυμήσει τη γυναίκα του πλησίον του...

«Δεν έχω σκοτώσει, αλλά έχω επιθυμήσει τη γυναίκα του πλησίον μου, έχω μοιχεύσει. Έχω ρίξει χαστούκι σε γυναίκα. Δεν μου αρέσει να χτυπάω γυναίκες, δεν θα το έκανα ξανά και δεν είμαι περήφανος ότι υπάρχει στο «βιογραφικό» μου. Όταν ήμουν πιτσιρικάς, ίσως από τις πρώτες μου εμπειρίες στο θέατρο ήταν με έναν σκηνοθέτη, ο οποίος μου την έπεσε. Ήταν πολύ γρήγορη η σκέψη που έκανα εκείνη τη στιγμή που σε ένα δευτερόλεπτο θα μπορούσα να ενδώσω ή όχι. Και κατέληξα στο εξής: ότι μπορώ να κάνω παραχωρήσεις, όχι όμως σεξουαλικές», σημείωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Πηγή Βίντεο: zappit

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Χρανιώτης συνέντευξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ