Διαμαρτυρία κατά του Τραμπ μέσα στο Καπιτώλιο -Του πέταξε ρωσικές σημαίες [βίντεο] - iefimerida.gr

Διαμαρτυρία κατά του Τραμπ μέσα στο Καπιτώλιο -Του πέταξε ρωσικές σημαίες [βίντεο]

Ανδρας διαμαρτυρήθηκε κατά του Τραμπ μέσα στο Καπιτώλιο (Φωτογραφία: AP/  J. Scott Applewhite)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας άνδρας κατάφερε να μπει στο Καπιτώλιο και να διαμαρτυρηθεί κατά του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ στεκόταν μόλις λίγα μέτρα μακριά του.

«Ο Τραμπ είναι προδοσία», φώναξε ο άνδρας και πέταξε αρκετές μικρές ρωσικές σημαίες προς τον Αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος περνούσε εκείνη την ώρα από ένα διάδρομο έξω από την αίθουσα της γερουσίας. Κι όλα αυτά, μέσα σε ένα συγκρότημα που θεωρείται από τα πιο ασφαλή στην Ουάσινγκτον.

Ο Τραμπ χαμογέλασε και σήκωσε τον αντίχειρά του καθώς φώναζε ο άνδρας, περνώντας μπροστά από τους εκπροσώπους του Τύπου- ενώ δεν σταμάτησε εξαιτίας της διαμαρτυρίας. «Γιατί το Κογκρέσο συζητά για τις περικοπές φόρων ενώ θα έπρεπε να μιλά για προδοσία;», φώναξε ο άνδρας στους δημοσιογράφους, σύμφωνα με το Bloomberg, ενώ αμέσως μετά συνελήφθη.

Η ταυτότητά του παραμένει άγνωστη ενώ δεν είναι σαφές το πώς κατάφερε να φτάσει σε εκείνο το σημείο, μέσα στο Καπιτώλιο, όπου δεν μπορεί να πάει κανείς χωρίς να περάσει τουλάχιστον έναν έλεγχο ασφάλειας, όπου αστυνομικοί εξακριβώνουν αν υπάρχει άδεια για να προχωρήσει ο κάθε επισκέπτης, ενώ υπάρχουν ανιχνευτές μετάλλων και γίνεται έρευνα στις τσάντες.

WATCH: Protester yells "Trump is treason!" and throws Russian flags at President Trump as he arrives for Senate GOP lunch

(Via @frankthorp) pic.twitter.com/4FS5ZgA342

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ