Απόλυτη μεταμόρφωση με το photoshop: Δύο μοντέλα δείχνουν το «πριν» και το «μετά» [εικόνες] - iefimerida.gr

Απόλυτη μεταμόρφωση με το photoshop: Δύο μοντέλα δείχνουν το «πριν» και το «μετά» [εικόνες]

Δυο μοντέλα δείχνουν το πριν και το μετά του photoshop (Φωτογραφία: Instagram)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι αλήθεια, πλέον το μάτι είναι... εκπαιδευμένο στο να εντοπίζει το photoshop που έχει γίνει σε ένα εξώφυλλο, μία αφίσα ή κάποια άλλη φωτογράφιση. Πόσο μπορεί να αλλάξει όμως ένα σώμα;

Δύο «plus-size» μοντέλα αποφάσισαν να το δείξουν αυτό στον κόσμο. Και το αποτέλεσμα μπορεί να αφήσει τον καθένα... άφωνο. Γιατί πρόκειται για την απόλυτη μεταμόρφωση!

Η Νταϊάνα Σιροκάι και η Κέιλι Θορπ δημοσίευσαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram μία κοινή φωτογραφία τους που έχει υποστεί «βαριά» επεξεργασία, κάτι που οι ίδιες ζήτησαν από τη φωτογράφο τους, Καρίνα Πολτσάβτσεβα. Μαζί ανάρτησαν και το πώς ήταν πριν από το photoshop. Οι διαφορές είναι κάτι περισσότερο από εμφανείς.

«Δεν είναι να απορεί κανείς που οι γυναίκες είναι φορτωμένες με ανασφάλειες. Για χρόνια βλέπουμε τέλεια επεξεργασμένες και συχνά αλλοιωμένες εικόνες στα ΜΜΕ. Κι ενώ το photoshop είναι απαραίτητο σε κάποιες βιομηχανίες, γίνεται ακραίο και δείχνει πόσο μπορούμε πραγματικά να αλλάξουμε τον εαυτό μας», έγραψε η Θορπ, προσθέτοντας ότι κατά την άποψή της η ίδια και η Σιροκάι δείχνουν υπέροχες στην πραγματικότητα, δύο φίλες που χαμογελούν για μία φωτογραφία. «Θέλουμε να δείξουμε στις γυναίκες ότι μπορούν να δείχνουν ''φυσιολογικές'', να έχουν κυτταρίτιδα, ραγάδες και κοιλίτσες, να μην είναι επίπεδες και γραμμωμένες. Να είστε χαρούμενες με αυτό που είστε!», πρόσθεσε.

«Θέλαμε να σας δείξουμε πώς τα περιοδικά φτάνουν την επεξεργασία σε άλλο επίπεδο. Μοντέλα και διάσημες δεν μοιάζουν καν με τον εαυτό τους. Ζούμε σε έναν τόσο ψεύτικο κόσμο που είναι καιρός να φέρουμε πίσω την πραγματικότητα», είπε από την πλευρά της η Σιροκάι.

Δείτε με το βελάκι το πριν και μετά του photoshop

SWIPE FOR REALITY Myself and @calliethorpe have asked our photographer @photo_karizza to use photoshop on us. I have to say we look Amazing both ways. The purpose of this was to show you all how magazines and the media takes editing to a different level. Models and celebrities do not even look like theirselves. We live in such a fake world its time to bring real back. Own who you are and slay ! #AConfidentYou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη D I A N A S I R O K A I (@dianasirokai) στις Οκτ 17, 2017, 3:25μμ PDT

Η Νταϊάνα Σιροκάι

#AConfidentYou dress by @dianabyxehar , @dianasirokai Link In BIO to shop www.xehar.com/dianabyxehar

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη D I A N A S I R O K A I (@dianasirokai) στις Οκτ 16, 2017, 1:02μμ PDT

Η Κέιλι Θορπ

Why I choose to break the 'plus size fashion rules' new on calliethorpe.com Photo by @lydiahudgens

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Callie Thorpe (@calliethorpe) στις Οκτ 16, 2017, 10:11πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μοντέλα Photoshop
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ