Με προβλήματα Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης - iefimerida.gr

Με προβλήματα Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ισπανικός «εμφύλιος» δεσπόζει στο πρόγραμμα για την ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Αύριο το βράδυ (21:45, ΝΕΤ) στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» η Ρεάλ Μαδρίτης των εννέα τροπαίων σε Κύπελλο Πρωταθλητριών και Τσάμπιονς Λιγκ θα υποδεχθεί την -«αιώνια» αντίπαλο- Μπαρτσελόνα των τριών τίτλων.


Αυτή θα είναι η τρίτη μάχη των δύο «αιώνιων» αντιπάλων το τελευταίο διάστημα. Συγκεκριμένα, η Ρεάλ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την «Μπάρτσα» στις 16 Απριλίου στο «Μπερναμπέου», σε αναμέτρηση για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ στις 20 του μήνα οι Μαδριλένοι επικράτησαν 1-0 στην παράταση και κατέκτησαν το κύπελλο Ισπανίας, στον τελικό που διεξήχθη στο «Μεστάγια» της Βαλένθια.

Στον αγωνιστικό τομέα, ενόψει του αυριανού αγώνα στην ισπανική πρωτεύουσα, και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα. Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα. Ο Πουγιόλ δεν είναι έτοιμος και έτσι δίπλα στον Πικέ θα παίξει πάλι ο Μπούσκετς, ενώ ο Μάξουελ θα αγωνιστεί βασικός στα αριστερά, λόγω των απουσιών Αμπιντάλ και Αντριάνο. Από την πλευρά της Ρεάλ Μαδρίτης μεγάλη απουσία είναι αυτή του Σάμι Κεντίρα, που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ