Πετσάλνικος: Το ΠΑΣΟΚ κακώς διέγραψε τους βουλευτές που ψήφισαν «όχι» - iefimerida.gr

Πετσάλνικος: Το ΠΑΣΟΚ κακώς διέγραψε τους βουλευτές που ψήφισαν «όχι»

Πετσάλνικος: Το ΠΑΣΟΚ κακώς διέγραψε τους βουλευτές που ψήφισαν «όχι»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο ΠΑΣΟΚ έπρεπε να ληφθούν διαφορετικά μέτρα και όχι διαγραφή των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που καταψήφισαν τη νέα δανειακή σύμβαση υποστήριξε ο Φίλιππος Πετσάλνικος. Σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο πρόεδρος της Βουλής είπe πως για παράδειγμα οι διαφωνούντες βουλευτές θα μπορούσαν να παραπεμφθούν στα πειθαρχικά όργανα του κόμματος και να εξεταστεί εκεί η ευθύνη τους

Αναφερόμενος στο πότε θα πρέπει να στηθούν κάλπες ο κ.Πετσάλνικος επεσήμανε πως προέχει να διασφαλιστεί η νέα δανειακή σύμβαση και η ολοκλήρωση του PSI.

«Οι εκλογές ίσως εκτονώνουν κάποια κατάσταση. Το ερώτημα είναι ποια θα είναι η κατάσταση μετά τις εκλογές, σε ό,τι αφορά και τη σύνθεση της Βουλής και τη δυνατότητα του να υπάρχει μια κυβέρνηση που θα έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει αυτόν τον δύσκολο μεν, αλλά απόλυτα αναγκαία δρόμο», είπε. Τέλος για τα εσωκομματικά στο ΠΑΣΟΚ, σημείωσε ότι το μείζον είναι να τηρηθεί το καταστατικό και να είναι σύννομες οι διαδικασίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ