Γιακάδες: Το hot αξεσουάρ επιστρέφει και γίνεται statement - iefimerida.gr

Γιακάδες: Το hot αξεσουάρ επιστρέφει και γίνεται statement

Getty Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αξεσουάρ που επιστρέφει φέτος πολύ δυναμικά δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Τα “καθώς preppy” κορίτσια θα το λατρέψουν και θα το υιοθετήσουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο λόγος για τους γιακάδες! Ναι, το vintage κομμάτι από το παρελθόν έρχεται να δικαιώσει την θεία σου, γίνεται τάση ξανά και αποδεικνύει με τον κομψότερο τρόπο πως κάποια items δεν είναι old fashioned αλλά διαχρονικά.

Οι κολαριστοί γιακάδες - πλέον επιστρέφουν όχι μόνο σε κομψά πουκάμισα αλλά σαν κόσμημα, ώστε να μπορούν να φορεθούν πάνω από κάθε αγαπημένο μας τοπ και γιατί όχι και μόνοι τους σαν ένα διαφορετικό, σύγχρονο choker!

Το τέλειο αξεσουάρ, must για εμφανίσεις με έμπνευση από το college στυλ και κορίτσια που αγαπούν το ρομαντισμό και τις χαριτωμένες λεπτομέρειες. Κλασικοί, φλατ ή με στρογγυλά κοψίματα (peter pan collars), με κεντήματα, πολύχρωμες πέτρες, σε λευκό αλλά και σε άλλα ανατρεπτικά χρώματα και υφάσματα όπως το σατέν και το βελούδο, θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε....

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε εικόνες από συνδυασμούς στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γιακαδες τρεντ 2017
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ