Η Τέιλορ Σουίφτ εμφανίζεται γυμνή σε νέο βιντεοκλίπ [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Τέιλορ Σουίφτ εμφανίζεται γυμνή σε νέο βιντεοκλίπ [βίντεο]

Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τέιλορ Σουίφτ είπε κάποτε ότι δεν χρειάζεται να βγει από τα ρούχα της για να πουλήσει δίσκους.

Και χρειάστηκε να επιστρατεύσει όλη της την επινοητικότητα προκειμένου να τηρήσει τον λόγο της, από τη μία πλευρά, και να δώσει, από την άλλη, την εντύπωση ότι εμφανίζεται γυμνή σε ένα νέο μουσικό βιντεοκλίπ.

Η Αμερικανίδα σταρ της ποπ έδωσε στη δημοσιότητα μια πρόγευση ενός βιντεοκλίπ του τελευταίου της single, «Ready For It», όπου εμφανίζεται «γυμνή» με γεωμετρικές φωτεινές γραμμές στο σώμα της, αν και φορά πιθανότατα ένα κορμάκι στο χρώμα του δέρματος.

Η 27χρονη τραγουδίστρια ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram τρία μικρά κλιπ, που έγιναν ανάρπαστα από 2,5 εκατομμύρια επισκέπτες μέσα σε μία ώρα.

Σε συνέντευξή της το 2014 στο περιοδικό America’s Glamour η Σουίφτ επέμενε ότι δεν θα γδυθεί ποτέ στην καριέρα της, όπως άλλες ανταγωνίστριές της.

Η Τέιλορ Σουίφτ εμφανίζεται γυμνή σε νέο βιντεοκλίπ [βίντεο]  | iefimerida.gr 0

(Φωτογραφία: ΑΡ)

«Δεν μου είναι δύσκολο να φοράω τα ρούχα μου, δεν νιώθω την ανάγκη να τα βγάλω. Δεν διακατέχομαι από τέτοια παρόρμηση. Για μένα πιο επικίνδυνο είναι να αποκαλύπτω μέσω της μουσικής τι έγινε στη ζωή μου. Επικίνδυνο είναι να γράφεις τραγούδια εξομολόγησης και να λες την πραγματική ιστορία για ένα άτομο με αρκετές λεπτομέρειες ώστε να ξέρουν όλοι ποιο είναι το πρόσωπο αυτό. Αυτό σημαίνει ότι εκτίθεμαι εκεί έξω περισσότερο από ό,τι να βγάλω τη μπλούζα μου».

Σε άλλη συνέντευξη την επόμενη χρονιά πρόσθεσε: «Η απόψή μου δεν είναι να μην είσαι σέξι, αλλά να μην ερεθίζεις τις μάζες».

Η Τέιλορ Σουίφτ εμφανίζεται γυμνή σε νέο βιντεοκλίπ [βίντεο]  | iefimerida.gr 1

(Φωτογραφία: Instagram)

Η Σουίφτ, που είναι μεταξύ άλλων γνωστή για τα τραγούδια που γράφει για πρώην συντρόφους της, θα δώσει το πλήρες βιντεοκλίπ στη δημοσιότητα την Πέμπτη.

Στο teaser εμφανίζεται μέσα σε ένα φουτουριστικό σκηνικό βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας να βαδίζει σε έναν διάδρομο με μια κουκούλα στο κεφάλι, προτού μεταμορφωθεί σε ρομπότ ή κάτι σαν σάιμποργκ.

Η Τέιλορ Σουίφτ εμφανίζεται γυμνή σε νέο βιντεοκλίπ [βίντεο]  | iefimerida.gr 2

(Φωτογραφία: Instagram)

Ένα άλλο απόσπασμα τη δείχνει να κοιτάζει μια πλωτή, λαμπερή σφαίρα, ενώ στο τρίτο φαίνεται να σπάζει ένα γυάλινο κλουβί.

Η Τέιλορ Σουίφτ εμφανίζεται γυμνή σε νέο βιντεοκλίπ [βίντεο]  | iefimerida.gr 3

(Φωτογραφία: Instagram)

Τα τολμηρά teaser ξάφνιασαν τους οπαδούς της.

«Είναι γυμνή κι έχει γίνει μοντάζ ή φορά κορμάκι; Θα έπρεπε να το ξέρει ότι θα αναρωτιόμασταν με το τρέιλερ», έγραψε ένας θαυμαστής της στο Twitter.

«Ακόμη προσπαθώ να χωνέψω την εικόνα της Τέιλορ Σουίφτ με ένα γυμνό κορμάκι στο νέο της βίντεο», σχολίασε ένας άλλος.

Η τραγουδίστρια είχε δηλώσει «οργισμένη» πέρυσι επειδή σε ένα βίντεο του Kanye West εμφανιζόταν ένα κέρινο ομοίωμά της στο κρεβάτι με διάφορα άτομα.

Η Τέιλορ Σουίφτ εμφανίζεται γυμνή σε νέο βιντεοκλίπ [βίντεο]  | iefimerida.gr 4

(Φωτογραφία: Instagram)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τέιλορ Σουίφτ instagram Ready for It Βίντεοκλιπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ