«Δύο Ξένοι»: Τι θα γινόταν στον τρίτο κύκλο της σειράς που κόπηκε - iefimerida.gr

«Δύο Ξένοι»: Τι θα γινόταν στον τρίτο κύκλο της σειράς που κόπηκε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είκοσι χρόνια μετά την προβολή της σειράς που έγραψε τη δική της ιστορία στην ελληνική tv, τους «Δύο Ξένους», οι σεναριογράφοι της προχωρούν σε μια σειρά αποκαλύψεων.

Πώς χρειάστηκε να αλλάξει το σενάριο σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα με την εγκυμοσύνη της Εβελίνας Παπούλια, αλλά και τι θα γινόταν στον τρίτο κύκλο της σειράς που είχε ετοιμαστεί αλλά δεν πήρε το πράσινο φως και έτσι δεν τον είδαμε ποτέ στις οθόνες μας.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας εξιστορεί στο Down Town το τι θα βλέπαμε εάν η σειρά συνεχιζόταν και πως θα εξελισσόταν ο τηλεοπτικός «έρωτας» της Εβελίνας Παπούλια και του Νίκου Σεργιανόπουλου. «Το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου ήταν πολύ σκοτεινό και πικρό. Οι μόνες κωμικές νότες ήταν από την Ντένη και τη Φλώρα, που στο σενάριο συγκατοικούσαν πια και είχαν αναλάβει το μεγάλωμα των παιδιών. Όλα εξελίσσονται τρία χρόνια μετά. Εκείνος μετακομίζει στο Λονδίνο, εκείνη μεγαλώνει τα δίδυμα. Οπότε η κωμωδία είχε να κάνει με το μεγάλωμα των μωρών. Όλο το υπόλοιπο ήταν σκοτεινό. Η Μαρίνα πλέον έχει αφήσει το πρωινό και κάνει talk show. Εκείνος αποφασίζει να ανεβάσει την Αντιγόνη, κάνει οντισιόν και βλέπει απανωτά flashbacks με τη Μαρίνα. Ένας φίλος του προτείνει να ρίξει την τελευταία του ζαριά. Πηγαίνει στην Αθήνα, έχει επαφή με τα παιδιά και στο τέλος η Μαρίνα λέει το «Ναι» να δουλέψουν μαζί, αφήνοντας τους θεατές να καταλάβουν ότι θα είναι μαζί».

Παράλληλα, αποκαλύπτει το λόγο που δεν συνεχίστηκε για τρίτη τηλεοπτική σεζόν η πετυχημένη σειρά. «Δεν πήγαμε τρίτη σεζόν, αρά το γεγονός ότι είχαμε αρχίσει τις προετοιμασίες. Είχαμε νοικιάσει ένα σπίτι στη Μάνη με τον Δημήτρη για να γράψουμε τα τελευταία δώδεκα επεισόδια. Ξεκινήσαμε να γράφουμε, κάναμε και μια συνάντηση με την Εβελίνα, η οποία όμως είχε κλείσει ένα δύσκολο και απαιτητικό θεατρικό έργο. Εκεί κάπου συνειδητοποιήσαμε ότι κατά κάποιον τρόπο δεν θα έπρεπε να γίνει. Στενοχωρηθήκαμε, υπήρξαν κάποιες εντάσεις, τελικά, τα πρώτα έξι επεισόδια υπάρχουν πλέον σε κάποιο συνρτάρι και μετά τα υπόλοιπα είναι ιστορία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δυό Ξένοι Εβελίνα Παπούλια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ