Η Mαρία Κορινθίου έλυσε τις διαφορές της με δημοσιογράφο on air -Tι συνέβη [βίντεο]

Καλεσμένη στο Πρωινό του Ant1 ήταν το πρωί της Δευτέρας η Μαρία Κορινθίου.

Η ηθοποιός στη συνέντευξή της μεταξύ άλλων μίλησε και για την θεατρική παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες» στην οποία τον φετινό χειμώνα θα πρωταγωνιστεί. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην πρόσφατη συγκίνησή της κατά της διάρκεια της συνένετυξης Τύπου που προηγήθηκε και στην οποία η Μαρία Κορινθίου δεν είχε αντέξει τη συγκινησιακή φόρτιση.

Tότε, ο δημοσιογράφος Κώστας Τσουρός που συμμετέχει στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, είχε προβεί σε ιδιαιτέρως καυστικά σχόλια γι' αυτή την αντίδραση της ηθοποιού. Μάλιστα, ο ίδιος είχε παρόμοιες αντιδράσεις στις κατά καιρούς ιδιαίτερες φωτογραφίσεις που έχει πραγματοποιήσει η ίδια. Ετσι, είχε πολλά παράπονα για εκείνον.

Με τη σημειρινή εμφάνισή της στο πλατό της εκπομπής, είχε έρθει η ώρα η παραξήγηση να λυθεί on air. Tον ρόλο του διαμεσολαβητή μαζί με τη Φαίη Σκορδά ανέλαβε ο Θεμής Γεωργαντάς στο οποίο η Μαρία Κορινθίου είχε τηλεφωνήσει προκειμένου να εκφράσει τα παράπονά της για τη συμπεριφορά του δημοσιογράφου. Ετσι, σε ανύποπτο χρόνο ο Θέμης Γεωργαντάς μαζί με τον Κώστα Τσουρό εισέβαλλαν στο πλατό και μετά από τις απαραίτητες εξηγήσεις η παραξήγηση όχι μόνο λύθηκε αλλά... ακολούθησε ο ένας τον άλλον στο Instagram, εγκαινιάζοντας έτσι τη «νέα εποχή» στη σχέση τους.

Ο δημοσιογράφος είχε αναφέρει για τη συγκίνηση της Μαρίας Κορινθίου στη συνέντευξη Τύπου: «Αυτό που ήθελε να καταφέρει η Μαρία Κορινθίου το κατάφερε. Μας έδειξε χθες πόσο καλή ηθοποιός είναι. Χωρίς πλάκα εγώ την καταλαβαίνω. Δεν είναι λίγο πράγμα να κάθεται δίπλα στον Μίμη Πλέσσα. Ο Μίμης Πλέσσας λύθηκε στα γέλια».

Πηγή Βίντεο: zappit

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρία Κορινθίου ΚΩΣΤΑ ΤΣΟΥΡΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ