Το oνειρικό αξεσουάρ για να φοράς τα αγαπημένα σου πέδιλα και το χειμώνα - iefimerida.gr

Το oνειρικό αξεσουάρ για να φοράς τα αγαπημένα σου πέδιλα και το χειμώνα

Instagram/lirika.matoshi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέλεις να συνεχίσεις να φοράς με άνεση και στιλ τα καλοκαιρινά σου πέδιλα και το χειμώνα; Σου βρήκαμε το κατάλληλο αξεσουάρ.

Αν όταν ακούτε «καλτσάκια με πέδιλα» η πρώτη εικόνα που σχηματίζεται στο μυαλό σας είναι τουρίστες στην Πλάκα, τότε ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: Φέτος, ένα από τα αξεσουάρ που φοριέται πιο έντονα και πιο απενεχοποιημένα από ποτέ είναι τα καλτσάκια μαζί με γόβες, ψηλοτάκουνα, αλλά και ανοιχτά πέδιλα.

Το είδαμε να φοριέται κατά κόρον από τις «ιέρειες» του street style έξω από τις πασαρέλες των Εβδομάδων Μόδας και να συνδυάζεται με φούστες και φορέματα μέχρι το γόνατο, αλλά και τζιν με γυρισμένα ρεβέρ.

Κι ενώ μέχρι πρόσφατα μιλούσαμε για καλτσάκια βαμβακερά ή δαντελένια, πλέον μπορούμε να μιλάμε για τη meta, ανανεωμένη εκδοχή τους που διεκδικεί μια θέση στα trends του φετινού χειμώνα.

Το ονειρικό καλτσάκι για να φοράς τα αγαπημένα σου πέδιλα και το χειμώνα στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καλτσάκια μόδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ