Μετ' εμποδίων ο γάμος Μέγκαν Μαρκλ-πρίγκιπα Χάρι -Πότε τελικά θα παντρευτούν [εικόνες] - iefimerida.gr

Μετ' εμποδίων ο γάμος Μέγκαν Μαρκλ-πρίγκιπα Χάρι -Πότε τελικά θα παντρευτούν [εικόνες]

Φωτογραφία: Splash / Ideal Image
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να έχουν ορίσει ημερομηνία που θα παντρευτούν η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι, αλλά απ΄ότι φαίνεται θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη για τον γάμο της χρονιάς.

Αρχικά πρόσωπο από το παλάτι είχε αποκαλύψει την προηγούμενη εβδομάδα πως η σύντροφος του Πρίγκιπα Χάρι και ηθοποιός είχε γνωρίσει την Βασίλισσα Ελισάβετ και πως ο αρραβώνας είναι καθ΄οδόν.

Τώρα φαίνεται πως το ζευγάρι έχει βρει και την περίοδο που θα παντρευτεί με άτομο από το στενό τους περιβάλλον να αναφέρει πως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει πολύ σύντομα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Vanity Fair, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ θα καλωσορίσουν τον νέο διάδοχο κάπου στα μέσα Απριλίου, με αποτέλεσμα ο Χάρι να μην θέλει να επισκιάσει με τον γάμο του αυτό το τόσο ευχάριστο γεγονός.

Μετ' εμποδίων ο γάμος Μέγκαν Μαρκλ-πρίγκιπα Χάρι -Πότε τελικά θα παντρευτούν [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αυτό σε συνδυασμό του ότι η Κέιτ Μίντλετον θα χρειαστεί λίγο χρόνο μέχρι να επανέλθει και να μπορεί να παραστεί στον γάμο του Χάρι, «ανάγκασε» το ζευγάρι να παρατείνει τον γάμο του, ο οποίος θα είναι πιθανότατα στις αρχές του καλοκαιριού του 2018, όπου και το ζευγάρι θα γιορτάσει την επέτειό τους, κλείνοντας δύο χρόνια μαζί.

Μία άλλη πηγή αναφέρει πως πιθανότητα το ζευγάρι θα παντρευτεί στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίοθ, στο κάστρο Γουίνσορ και πως η τελετή θα είναι ιδιωτική.

Μάλιστα, η συζήτηση για το γάμο δεν έγινε μεταξύ τους, αλλά την άποψή τους είπαν οι δύο οικογένειες και οι φίλοι τους.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Englands Royal Family (@englandsroyalfamily) στις Σεπ 30, 2017, 4:47πμ PDT

Όσο για το νυφικό; Αυτό φαίνεται πως θα το δούμε για πρώτη φορά στον γάμο του ζευγαριού, με τα βρετανικά μέσα να μην έχουν αναφέρει τίποτα για τον πιθανό σχεδιαστή που θα μπορούσε να διαλέξει η Μέγκαν Μαρκλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ