Το ελληνικό τατουάζ της καλλονής εγγονής της Γκρέις Κέλι [εικόνες] - iefimerida.gr

Το ελληνικό τατουάζ της καλλονής εγγονής της Γκρέις Κέλι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η κόρη της Γκρέις Κέλι, Στεφανί του Μονακό να μεγάλωσε τα παιδιά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά δεν μπόρεσε να κρύψει την ομορφιά της κόρης, την οποία σίγουρα θα έχει πάρει από την γιαγιά της.

Η Καμίλ Γκότλιμπ είχε απασχολήσει τον τύπο από την στιγμή που γεννήθηκε, καθώς από το πιστοποιητικό γεννήσεώς της έλειπε το όνομα του πατέρα, με αποτέλεσμα όλοι να αναρωτιούνται το επώνυμό της.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cam (@camillerosegottlieb) στις Σεπ 28, 2017, 6:41πμ PDT

Εν τέλει, αποκαλύφθηκε πως ο πατέρας της είναι και ο σωματοφύλακας της μητέρας της, με τον οποίο είχε παντρευτεί και είχε κάνει ακόμη δύο παιδιά.

Βέβαια η ζωή της δεν ήταν αυτή που θα περίμενε κάποιος για μία γαλαζοαίματη, κι αυτό λόγω των ερωτικών περιπετειών της μητέρας της.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cam (@camillerosegottlieb) στις Οκτ 11, 2017, 11:30πμ PDT

Συγκεκριμένα, η Καμίλ είχε πάει μαζί με την μητέρα της να μείνει στο τσίρκο το 2001, όταν η Στεφανί είχε κάνει σχέση με τον παντρεμένο εκπαιδευτή ελεφάντων τον Franco Knie.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cam (@camillerosegottlieb) στις Ιούλ 17, 2017, 3:31μμ PDT

Μάλιστα, παρ΄όλο που η μητέρα της και τα τρία της παιδιά είχε επιστρέψει και πάλι στο Μονακό, η Στεφανί παντρεύτηκε το 2003 τον Πορτογάλο ακροβάτη Adans Lopez Peres, ο οποίος εργαζόταν στο ίδιο τσίρκο αλλά πήραν διαζύγιο έναν χρόνο αργότερα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cam (@camillerosegottlieb) στις Μάι 28, 2017, 2:58πμ PDT


Σήμερα, η κόρη εγγονή της Γκρέις Κέλι, Καμίλ έχει ενηλικιωθεί και είναι πολύ όμορφη σαν την γιαγιά της.

Παρ΄όλο που δεν έχει αξιώσεις για το χρόνο, η ζωή της είναι χλιδάτη, με τις φωτογραφίες στο Instagram να φανερώνουν την λαμπερή ζωή της 19χρονης.
Γκλάμουρ γενέθλια, ροκ στιλ, διακοπές σε πολυτελή σπίτια και ταξίδια είχε μερικά από τα πράγματα που απολαμβάνει η εγγονή της Γκρέις Κέλι.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cam (@camillerosegottlieb) στις Μάρ 17, 2017, 10:47πμ PDT

Βέβαια, αν και η καταγωγή της δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα, η ίδια έχει προτιμήσει ένα τατουάζ με ελληνικές λέξεις.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cam (@camillerosegottlieb) στις Φεβ 6, 2017, 2:18μμ PST

Η Καμίλ έχει «χτυπήσει» τρεις ελληνικές λέξεις, «φιλία, αγάπη, έρως», δείχνοντας πως κατά βάθος είναι ρομαντική όπως η γιαγιά της.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cam (@camillerosegottlieb) στις Ιαν 26, 2017, 3:41μμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γκρέις Κέλι Μονακό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ