Ξεκαρδιστικό: Η απίστευτη αντίδραση αγοριού που μαθαίνει ότι θα αποκτήσει κι άλλη αδερφή [βίντεο] - iefimerida.gr

Ξεκαρδιστικό: Η απίστευτη αντίδραση αγοριού που μαθαίνει ότι θα αποκτήσει κι άλλη αδερφή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν παίρνουμε πάντα αυτό που θέλουμε. Κι αυτό είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να μάθει αυτό το μικρό αγόρι που διαπιστώνει πως οι γονείς του θα κάνουν άλλο ένα μωρό κι αυτό δεν θα είναι αγόρι.

Το ξεκαρδιστικό βίντεο γυρίστηκε στο σπίτι της οικογένειας στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, με το αγόρι να προβλέπει πως η οικογένεια θα αποκτήσει αγόρι και την μικρή αδερφή του να πιστεύει το αντίθετο.

Τα δυο αδέρφια περιμένουν με ανυπομονησία για να ξετυλίξουν τα cupcake τους προκειμένου να ανακαλύψουν το φύλο του νέου μέλους της οικογένειας.

«Να δαγκώσω;» ρωτά το αγόρι τους γονείς του και μόλις λαμβάνει την επιβεβαίωση αρχίζει να τρώει το νόστιμο γλυκό του.

«Ας δούμε ποιος θα το βρει πρώτα» λέει ο πατέρας . «Εγώ, είναι κορίτσι» λέει το αγόρι με απογοήτευση, έτοιμος να βάλει τα κλάματα. Και τότε ο πατέρας επιβεβαιώνει πως η οικογένεια θα αποκτήσει άλλο ένα κοριτσάκι.

Το αγόρι όμως δεν είναι ευχαριστημένο με αυτά τα νέα και με δάκρυα στα μάτια απαντά «θέλω αγόρι». Η μικρή του αδερφή συνεχίζει να απολαμβάνει το cupcake της, ενώ ο μικρός, που δεν φαίνεται να έχει πειστεί ακόμα, ρωτά για άλλη μία φορά «Είναι αγόρι;» αλλά επειδή δεν λαμβάνει την απάντηση που περιμένει, ξεσπά και πάλι σε κλάματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εγκυμοσύνη αδερφός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ