«Χρυσωρυχείο» για τη Ντόλι Πάρτον ο θάνατος της Γουίντεϊ Χιούστον - iefimerida.gr

«Χρυσωρυχείο» για τη Ντόλι Πάρτον ο θάνατος της Γουίντεϊ Χιούστον

I Will Always Love You
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν πεθαίνει κάποιος διάσημος , ο οποίος συνήθως είναι και αρκετά πλούσιος, πολλοί είναι αυτοί που επωφελούνται οικονομικά από το γεγονός. Στην περίπτωση του θανάτου της Γουίτνεϊ Χιούστον, ένας από αυτούς που θα κερδίσει πολλά είναι η Ντόλι Πάρτον!

Η τραγουδίστρια της κάντρι και ηθοποιός, διάσημη για το τεράστιο στήθος της, έγραψε το τραγούδι «I Will Always Love You» το 1973, σχεδόν δύο δεκαετίες πριν το τραγουδήσει η Χιούστον στην ταινία «The Bodyguard».

Η Πάρτον μπορεί να φαίνεται χαζή, αλλά δεν είναι, και για αυτό δεν πούλησε ποτέ τα δικαιώματα του τραγουδιού, με φήμες να υποστηρίζουν ότι της το είχε ζητήσει ακόμα και ο Έλβις Πρίσλεϊ. Έτσι τώρα αναμένει πακτωλό χρημάτων, καθώς οι θαυμαστές της αδικοχαμένης τραγουδίστριας το κατεβάζουν σαν τρελοί από το iTunes και άλλες αντίστοιχες υπηρεσίες.

Τον προηγούμενο μήνα σε συνέντευξή της στο CNN, η Πάρτον είχε πει αναφερόμενη στο «I Will Always Love You»: «Όταν το τραγούδησε η Whitney, πήρα όλα τα λεφτά από τα δικαιώματα και αγόρασα πολλές φθηνές περούκες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ