Ολυμπιονίκης κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα στην προπόνηση -Χτύπησε στο κεφάλι [εικόνα] - iefimerida.gr

Ολυμπιονίκης κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα στην προπόνηση -Χτύπησε στο κεφάλι [εικόνα]

Ο Σον Γουάιτ μετά το ατύχημα (Φωτογραφία: Instagram)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο δύο φορές Ολυμπιονίκης του σνόουμπορντ, Σον Γουάιτ, κατέληξε στο νοσοκομείο έπειτα από σοβαρό ατύχημα στην προπόνηση, στη Νέα Ζηλανδία.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες που ο 31χρονος Αμερικανός νοσηλεύεται. «Πάντα ζούσα τη ζωή μου στα όρια. Η νίκη είναι υπέροχη, αλλά οι σκληρές στιγμές σε καθορίζουν», έγραψε στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του από το νοσοκομείο, στην οποία είναι εμφανές το τραύμα του στο κεφάλι. «Μην ανησυχείτε, θα επιστρέψω σύντομα και καλύτερος από ποτέ», υποσχέθηκε πάντως.

Ο Γουάιτ είχε ατύχημα και στις αρχές Σεπτεμβρίου, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί από τους αγώνες γιατί οι γιατροί του συνέστησαν αποχή μερικών εβδομάδων. Θεωρείται το φαβορί για το χρυσό στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες, παρά την απογοητευτική τέταρτη θέση του στην προηγούμενη διοργάνωση, στο Σότσι.

I’ve always lived my life by pushing the limits. Winning is great, but it’s the tough times that truly define you. I took a slam while training the other day, but don’t worry I’ll be back soon and better than ever!! Thanks @beatsbydre for bringing me into the family. #NormalisBoring #1of1 #RockNRoll

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shaun White (@shaunwhite) στις Οκτ 21, 2017, 6:43μμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σον Γουάιτ Ολυμπιονίκης Ατύχημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ