Ψάχνουν λύσεις στον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Ψάχνουν λύσεις στον Παναθηναϊκό

Ψάχνουν λύσεις στον Παναθηναϊκό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ψήφιση του νέου αθλητικού νομοσχεδίου από την Βουλή, που δίνει την δυνατότητα σε μη Ευρωπαίους υπηκόους να επενδύσουν σε ελληνικές ομάδες, επανέφερε στο προσκήνιο τον Βλάση Τσάκα, ο οποίος δηλώνει πως την Δευτέρα θα γίνει η τελική πρόταση στην πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη από το αραβικό fund που εκπροσωπεί.

«Την Δευτέρα θα καταθέσουμε στην πλευρά Βαρδινογιάννη την πρόταση και στην συνέχεια θα δοθεί και στην δημοσιότητα ώστε να σταματήσει αυτή η παραφιλολογία και η ειρωνεία. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Οι άνθρωποι έρχονται να πάρουν κι όχι να δώσουν», δήλωσε χαρακτηριστικά σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Βλάσης Τσάκας και μένει να αποδειχτεί εάν αυτή την φορά θα κάνουν την εμφάνισή τους οι Άραβες επενδυτές.

Την ίδια στιγμή ο μέτοχος του Παναθηναϊκού, Αδαμάντιος Πολέμης προσπαθεί να εξασφαλίσει δάνειο 12-15 εκ. ευρώ για λογαριασμό του «τριφυλλιού» από ελληνική τράπεζα, που θα βγάλει προσωρινά από το οικονομικό αδιέξοδο την «πράσινη» ΠΑΕ ενόψει και της απολογίας της ομάδας στην πειθαρχική επιτροπή της UEFA στις 24 Φεβρουαρίου, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal».

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Αντρέας Βγενόπουλος έχει δεσμευτεί πως θα βάλει 1,8 εκ. ευρώ στην επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ποσό που αντιστοιχεί στο ποσοστό των μετοχών που κατέχει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ