Πλεκτά: Κoμψές ιδέες για να τα φορέσεις μέσα από την φούστα σου - iefimerida.gr

Πλεκτά: Κoμψές ιδέες για να τα φορέσεις μέσα από την φούστα σου

shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περιμένουμε πως και πως την στιγμή που θα κρυώσει ο καιρός για να μπορούμε να φοράμε τα ζεστά, αφράτα πλεχτά μας πουλόβερ και τοπ.

Τα λατρεύουμε όχι μόνο επειδή μας κρατάνε ζεστές τις κρύες ημέρες αλλά και γιατί καταφέρνουν και το κάνουν με πολύ στυλ που δείχνει ανεπιτήδευτο και ταυτόχρονα έχει μια απίστευτα μίνιμαλ κομψότητα.

Αυτήν τη φορά η τάση θέλει να τα συνδυάσουμε με τις αγαπημένες μας φούστες σε looks που “φωνάζουν” θηλυκότητα. Τα απαλά και cozy πουλόβερ σε μονοχρωμία ή με συνδυασμό χρωμάτων και γιατί όχι υφών, είναι η fashion εμμονή των κοριτσιών της μόδας. Oι πιο διάσημες fashion bloggers και influencers τα επιλέγουν ακόμα και για επίσημες εμφανίσεις, τα συνδυάζουν με φούστα και κάνουν τα φλας των φωτογράφων να παίρνουν φωτιά.

Σήμερα μπορείτε να βρειτε πλεχτά σε τεράστια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, από deluxe υφάσματα όπως το κασμίρ, διακοσμημένα με πέρλες, με ιδιαίτερα κεντήματα και απλικαρισμένα στολίδια ακόμα και με γούνινες λεπτομέρειες.

Δείτε πώς μπορείτε να φορέσετε τη μεγάλη τάση της σεζόν, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πουλόβερ φούστα συνδυασμοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ