H Λίλα πήρε ένα πρωί οκτώ βαλίτσες και τα τρία της παιδιά και έφυγε για τη Στοκχόλμη

Η Λίλα Ρουμελιώτου, είναι η απόδειξη ότι σε αυτή τη ζωή έχουμε και δεύτερες και τρίτες και όσες ευκαιρίες θέλουμε.

Ενα πρωινό του Οκτώβρη, πριν από 3 χρόνια, φόρτωσε τα πράγματά της σε 8 βαλίτσες και με τα τρία της παιδιά, μπήκαν στην πτήση για Στοκχόλμη. Μετά από σκαμπανεβάσματα, περιπέτειες και πολλή αγάπη, η Λίλα και τα παιδιά είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Της ζήτησα να μου πει τη μικρή ιστορία του φευγιού της..

«Με λένε Λίλα και είμαι καλά!!! Είμαι ΚΑΛΑ!
Πριν από 6 χρόνια, καλοκαιράκι, αποφάσισα με τον τότε σύζυγό μου να κάνουμε ένα ταξιδάκι αναψυχής. Πού αλλού; Μα στην Στοκχόλμη; Ναι, από τότε ήμουν κάπως διαφορετική. Νησάκια οι άλλοι, Σκανδιναβία εγώ κατακαλόκαιρο! Και πριν προσγειωθεί το αεροπλάνο...είχα ήδη ερωτευτεί! Εδώ θα ζήσω, είπα, και φυσικά κανείς δεν με πίστεψε. Επιστροφή λοιπόν στην Ελλάδα και 3,5 χρόνια μετά, καλοκαιράκι και πάλι, αποφασίσαμε πως ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσουμε αυτό που κανείς δεν πίστευε.

«Το σπίτι ανοιχτό για το αντίο. Ολοι μουδιασμένοι. Είχε αρχίσει ήδη να φαίνεται η τάση, η ανάγκη των Νεοελλήνων για μετανάστευση. Τρία παιδιά, 8 βαλίτσες και χωρίς ίχνος «τι πάω να κάνω η τρελή», ξημερώνοντας 6 Οκτώβρη το αντίο.

Και έκλαψα.... έκλαψα για αυτούς που άφηνα πίσω... την Ολγα, τον Νίκο, την Μεταξούλα και τα κορίτσια της, τον Αντρέα, τους μαθητές μου, τους γονείς τους που τόσα χρόνια μου εμπιστεύονταν τα παιδιά τους και την μόρφωσή τους.

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε πώς είναι η νέα ζωή της Λίλας Ρουμελιώτου στο Bovary.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΙΛΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΟΥ Στοκχόλμη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ