Kατερίνα Τσάβαλου: Ετσι αποκάλυψα στον αγαπημένο μου πως είμαι έγκυος - iefimerida.gr

Kατερίνα Τσάβαλου: Ετσι αποκάλυψα στον αγαπημένο μου πως είμαι έγκυος

Φωτογραφία: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κασούλη ήταν η Κατερίνα Τσάβαλου.

Η ηθοποιός, στη συνέντευξή της μίλησε για την καλύτερη περίοδό της ζωής της, που φυσικά είναι αυτή που διανύει τώρα, καθώς βρίσκεται στην διαδικασία της κύησης. Παράλληλα αποκάλυψε πως έγινε η ανακοίνωση των ευχάριστων νέων, πως θα γίνουν γονείς, στον αγαπημένο της.

«Ημασταν στο σπίτι κι ένιωθα κάπως και μου λέει ο Δημήτρης «κάνε ρε παιδί μου ένα τεστ». Αυτός μου το έβαλε στο μυαλό. Το έκανα και βγήκα σοκαρισμένη και του είπα «είμαι έγκυος». Ο Δημήτρης δεν είναι ο άνθρωπος που θα εκδηλωθεί. Τη στιγμή που έμαθα ότι είμαι έγκυος ένιωσα μια ευγνωμοσύνη κι ένα δέος. Δεν ξέρω πώς ακούγομαι, αλλά έκανα τον σταυρό μου και είπα «Θεέ μου σε ευχαριστώ». Τώρα που αρχίζω και νιώθω το μωρό μου είναι πολύ ωραίο. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει», σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κατερίνα Τσάβαλου Εγκυμοσύνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ