Οι Aux 88 και το Detroit techno στο Six dogs στις 30.4 - iefimerida.gr

Οι Aux 88 και το Detroit techno στο Six dogs στις 30.4

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τους πιο αυθεντικούς εκφραστές της electro-techno σκηνής του Detroit, οι Aux 88 θα παρουσιάσουν live το καινούριο τους album ''Βlack Tokyo'' καθώς και όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες.Μαζί τους θα βρίσκεται ένας από τους πιο ενδιαφέροντες DJ και deep house παραγωγούς, ο Patrice Scott, φέρνοντας τον ήχο της Motor City (όπως αποκαλούν την πόλη του Detroit) στη Αθήνα, το Σάββατο 30 Απριλίου στο Six D.o.g.s.

Όταν ο Tom Hamilton και ο Keith Tucker δημιούργησαν το 1993 το electro-techno σχήμα των Aux 88 δεν περίμεναν να συμβάλλουν με τόσο καθοριστικό τρόπο στην αναβίωση του breakbeat electro funk ήχου της πρώιμης σκηνής του Detroit. Στο μπλέντερ των Aux 88 μπαίνουν τα πρώιμα Detroit techno beats, το New York electro, το Miami bass και τα σκοτεινά αναλογικά συνθεσάιζερ. Τόσο οι παραγωγές τους, όσο και οι live εμφανίσεις τους χαρακτηρίζονται από uptempo beats και βαριά μπάσα με αποτέλεσμα όπου κι αν εμφανίζονται να παρατηρούνται φαινόμενα ασταμάτητου χορού! Πολλές από τις κυκλοφορίες των Aux 88 αποτελούν σήμερα μερικά από τα πιο κλασικά tracks της λεγόμενης underground σκηνής του Detroit, ενώ μαζί με καλλιτέχνες όπως οι Will Web, Mike Banks και Drexciya βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του electro revival.

To τελευταίο τους album, Black Tokyo, κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2010 όπου συνεργάστηκαν με δύο νέους vocalists, τον Ice Truck και τη γιαπωνέζα Erika Tele. Όπως προϊδεάζει και ο τίτλος του δίσκου, οι Aux 88 στο νέο τους αυτό δισκογραφικό εγχείρημα επιτρέπουν στο γιαπωνέζικο στοιχείο να εισχωρήσει στην deep techno εκδοχή των παραγωγών τους χωρίς όμως να ξεχνάνε το πλούσιο τους μουσικό τους background.

Αβραμιώτου 6- 8, Μοναστηράκι , 210 3210 510

Six D.o.g.s

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ