Δέκα εκατομμύρια ευρώ για τις ζημιές στα καταστήματα του κέντρου - iefimerida.gr

Δέκα εκατομμύρια ευρώ για τις ζημιές στα καταστήματα του κέντρου

Δέκα εκατομμύρια ευρώ για τις ζημιές στα καταστήματα του κέντρου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις του ιστορικού κέντρου της Αθήνας που υπέστησαν καταστροφές στα επεισόδια της περασμένης Κυριακής θα αποζημιωθούν από την Περιφέρεια Αττικής με 10 εκατομμύρια ευρώ, ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός, κατά τη διάρκεια της χθεσινής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό.

«Θα εισηγηθώ στο Περιφερειακό Συμβούλιο να λάβει άμεσα τη σχετική απόφαση. Η ενίσχυση αυτή θα δοθεί μετά τον αναγκαίο έλεγχο των ζημιών. Εμείς, για να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας, υπερβαίνουμε τις αρμοδιότητές μας. Η κυβέρνηση, για να δοθούν τα χρήματα, οφείλει να προχωρήσει άμεσα στη σχετική νομοθετική ρύθμιση. Καταδικάζω με οργή τα εγκληματικά έκτροπα και τις λεηλασίες, τώρα όμως είναι ώρα για πράξεις», ανέφερε ο κ. Σγουρός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ