H Σμαράγδα Καρύδη μας δείχνει τα καλλίγραμμα πόδια της φορώντας μια μεγάλη τάση της σεζόν - iefimerida.gr

H Σμαράγδα Καρύδη μας δείχνει τα καλλίγραμμα πόδια της φορώντας μια μεγάλη τάση της σεζόν

NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πολύ δημιουργική σεζόν έχει ξεκινήσει για την Σμαράγδα Καρύδη.

Η παράσταση «Το Ψέμα» στην οποία πρωταγωνιστεί συνεχίζει τη δυναμική διαδρομή της στο Μικρό Παλλάς και μάλιστα πριν από λίγες εβδομάδες βγήκε εκτός συνόρων και ανέβηκε στο Shaw Theatre του Λονδίνου με επιτυχία. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό το επαγγελματικό βήμα της για φέτος. Η ηθοποιός θα δοκιμάσει για ακόμα μια φορά τις ικανότητές της στην τηλεπαρουσίαση.

Το μουσικό τηλεπαιχνίδι «Νότα μία» (στο οποίο τρεις διαγωνιζόμενοι θα δοκιμάζονται σε ρεφρέν και νότες, για να βρουν τα τραγούδια, να απαντήσουν γρήγορα και να κερδίσουν) έρχεται στον Alpha και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις.

Η Σμαράγδα Καρύδη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, δημοσίευσε ένα βίντεο δίνοντάς μια γεύση από την άκρως εντυπωσιακή φωτογράφισή της για το τηλεπαιχνίδι.

Δείτε την εντυπωσιακή εμφάνιση της Σμαράγδας Καρύδη στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ