Παρέμβαση εισαγγελέα για διασπορά ψευδών ειδήσεων για το «κρούσμα χολέρας» στο «Ελενα» - iefimerida.gr

Παρέμβαση εισαγγελέα για διασπορά ψευδών ειδήσεων για το «κρούσμα χολέρας» στο «Ελενα»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIME NEWS /ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την είδηση που δημοσιοποιήθηκε πρόσφατα σχετικά με υποτιθέμενο κρούσμα χολέρας σε υπόγειο του νοσοκομείου «Έλενα», διέταξε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος.

Η παρέμβαση του εισαγγελέα είχε αφορμή έγγραφο του ΚΕΕΛΠΝΟ που διαψεύδει το περιστατικό. Η εντολή του εισαγγελέα είναι να ερευνηθεί το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Την ίδια στιγμή τα αποτελέσματα των πρώτων καλλιεργειών του ΚΕΔΥ διαψεύδουν την εμφάνιση βακτηρίου χολέρας στο Γενικό Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο - Μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου».

Μετά την έκταση που πήρε το θέμα με αφορμή δημοσιεύματα που προέκυψαν από ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, ο γενικός διοικητής του μαιευτηρίου, Δημήτρης Βεζυράκης μίλησε αποκλειστικα στο iefimerida.gr επιβεβαιώνοντας τα πρώτα αποτελέσματα από τις καλλιέργειες του ΚΕΔΥ.

Ο διοικητής ανέφερε πως ήδη έχουν ενημερωθεί οι εργαζόμενοι και πως δεν τίθεται κανένα θέμα υγείας για το προσωπικό του νοσοκομείου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ