O Γουάινσταϊν παρενόχλησε και τη Λουπίτα Νιόγκο: «Ξεκίνησα να του κάνω μασάζ, μετά έβγαλε το παντελόνι του» - iefimerida.gr

O Γουάινσταϊν παρενόχλησε και τη Λουπίτα Νιόγκο: «Ξεκίνησα να του κάνω μασάζ, μετά έβγαλε το παντελόνι του»

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχουν σταματημό οι αποκαλύψεις για την δράση του μεγαλοπαραγωγού Χάρβεϊ Γουάινσταϊν καθώς, όλο και περισσότερες γυναίκες τον καταγγέλλουν δημοσίως με τελευταία αποκάλυψη αυτή της οσκαρικής ηθοποιού Λουπίτας Νιόνγκο.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Β γυναικείου ρόλου αποκάλυψε στους New York Times όλα όσα προσπάθησε να κάνει μαζί της ο σεξομανής παραγωγός και πως προσπάθησε ο ίδιος να την ρίξει στο κρεβάτι χωρίς την θέλησή της και χωρίς να του έχει δώσει κάποιο δικαίωμα.

Η ίδια διηγήθηκε την πρώτη τους συνάντηση στο Φεστιβάλ του Βερολίνου, όπου και μετά Γουάινσταϊν την προσκάλεσε να δειπνήσει σπίτι του.
Η ηθοποιός τόνισε πως όταν πήγε στο σπίτι του, ο παραγωγός εξοργίστηκε που η ίδια αρνήθηκε να πιει αλκοόλ ή κάποιο αναψυκτικό και ενώ τα παιδιά του ήταν στο σπίτι και έβλεπαν ταινία, εκείνος την προσκάλεσε σε άλλο δωμάτιο και της ζήτησε να του κάνει μασάζ.

O Γουάινσταϊν παρενόχλησε και τη Λουπίτα Νιόγκο: «Ξεκίνησα να του κάνω μασάζ, μετά έβγαλε το παντελόνι του» | iefimerida.gr 0

«Ξεκίνησα να κάνω μασάζ στην πλάτη του για να κερδίσω λίγο χρόνο και να σκεφτώ πώς θα φύγω. Πολύ σύντομα μου είπε πως θέλει να βγάλει το παντελόνι του. Του είπα να μην το κάνει και τον ενημέρωσα πως κάτι τέτοιο θα με έκανε να νιώσω εξαιρετικά άβολα. Παρόλα αυτά σηκώθηκε και ξεκίνησε να το βγάζει, ενώ εγώ πήγαινα προς την πόρτα, λέγοντας πως δεν ήμουν άνετη με κάτι τέτοιο», διηγείται η Νιόνγκο τονίζοντας πως ήταν σε μεγάλη σύγχυση για το πώς να χειριστεί την κατάσταση χωρίς να θέσει σε κίνδυνο το μέλλον της. Έτσι τον προσκάλεσε σε μια θεατρική παράσταση, ενώ εκείνος της αντιπρότεινε μια άλλη.

Η Λουπίτα Νιόνγκο ανέφερε πως εκείνο το βράδυ δεν συνέβη κάτι παραπάνω, καθώς το πιο σοκαριστικό πράγμα έγινε στην δεύτερη τους συνάντηση. Εκεί ο Γουαινσταϊν έφτασε στο σημείο να της πει ξεκάθαρα πως ο μόνος τρόπος να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ είναι να κάνει σεξ μαζί του, όπως έκαναν κι άλλες δύο γνωστές ηθοποιοί του Χόλιγουντ, τις οποίες δεν κατανόμασε.

«Εκρυψα την εμπειρία μου με τον Χάρβεϊ βαθιά μέσα μου κι έγινα μέρος της συνωμοσίας σιωπής που τον κάλυπτε επί τόσα χρόνια. Ένιωθα πολύ μόνη μου όταν έγιναν όλα αυτά και κατηγορούσα τον εαυτό μου για τα περισσότερα, σχεδόν όπως όλες οι άλλες γυναίκες που μίλησαν για την εμπειρία τους», λέει η ηθοποιός.

O Γουάινσταϊν παρενόχλησε και τη Λουπίτα Νιόγκο: «Ξεκίνησα να του κάνω μασάζ, μετά έβγαλε το παντελόνι του» | iefimerida.gr 1

Η Νιόνγκο ανέφερε πως μετά την επιτυχία της με τα «12 χρόνια σκλάβος», ο παραγωγός συνέχιζε να την ενοχλεί, αλλά τελικά αποδέχθηκε την θέση της και της είπε πως θα ήθελε έστω να δουλέψει μαζί της κάποια στιγμή.

Όταν αποκαλύφθηκε η δράση του Χάρβεϊ «ένιωσα αηδία», λέει η Λουπίτα Νιόνγκο που «η συμπεριφορά του απέναντί μου ήταν ο κανόνας. Όπου κι αν κοιτούσα, όλοι αισθάνονταν τυχεροί που είχαν σχέσεις μαζί του. Δεν ήξερα πώς τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Δεν ήξερα πως υπάρχει κανείς να θέλει να αλλάξει τα πράγματα. Έτσι, το σχέδιο επιβίωσής μου ήταν να τον αποφύγω με κάθε κόστος και δεν ήξερα ότι είχα συμμάχους σε αυτό», καταλήγει στην εξομολόγησή της.

O Γουάινσταϊν παρενόχλησε και τη Λουπίτα Νιόγκο: «Ξεκίνησα να του κάνω μασάζ, μετά έβγαλε το παντελόνι του» | iefimerida.gr 2

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λουπίτα Νιόνγκο παραγωγός σκάνδαλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ