Ζωντανό χιπ χοπ στο Κύτταρο στις 30/4 - iefimerida.gr

Ζωντανό χιπ χοπ στο Κύτταρο στις 30/4

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H ελληνική χιπ χοπ σκηνή προσπαθεί να γράψει ιστορία με μια live βραδιά στο Κύτταρο.

Το 1971, το Κύτταρο της οδού Ηπείρου & Αχαρνών, γνώριζε τη μεγαλύτερη περίοδο ακμής του. Τότε ήταν που η ένταση και ο ηλεκτρισμός των βραδιών του καταγράφηκαν και ηχογραφήθηκαν στο θρυλικό πλέον άλμπουμ "Ζωντανοί στο Κύτταρο (Η ποπ στην Αθήνα)", το πρώτο ροκ live της ελληνικής δισκογραφίας. 40 χρόνια μετά, η Χιπ Χοπ σκηνή παίρνει αυθόρμητα τη σκυτάλη με σκοπό τη διοργάνωση μιας βραδιάς που φιλοδοξεί να μείνει και αυτή με τη σειρά της στην ιστορία.

Το Σάββατο 30 Απριλίου 2011 θα εμφανιστούν στο Κύτταρο μερικά από τα δυναμικότερα συγκροτήματα που το 2011 εκπροσωπούν επάξια την κουλτούρα του Χιπ Χοπ. Οι πρωταγωνιστές σε αυτή την πρωτοβουλία είναι οι Ladose (Λόγος Απειλή, Ραψωδός Φιλόλογος, Κριτής, Bouklas, DJ Wester), Απέχεις, Freestyle των Arsonists, B-Muzic, Phase3, SoulN.E.K. & RSN, Περιπλανώμενος και Styles Unlimited. Εκτός των άλλων ολόκληρη η συναυλία θα βιντεοσκοπηθεί και θα κυκλοφορήσει σε ένα special DVD στο άμεσο μέλλον από την I Am Hip Hop.

Είσοδος 15 ευρώ, στις 9 μμ.Ηπείρου 48 και Αχαρνών Αθήνα, Τηλ: 2108224134,

http://www.kyttarolive.gr/

Κύτταρο Live

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ