Δολοφονία στο νεκροταφείο στα Πατήσια: Το μνήμα αυτού του άνδρα επισκεπτόταν η 32χρονη [εικόνες]

Σοκάρουν οι νέες λεπτομέρειες για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού στο Β' Νεκροταφείο στα Πατήσια, η οποία δέχθηκε 14 μαχαιριές από τον άγνωστο δράστη το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο λόγος που η Δώρα Ζέρμπερη πήγαινε συχνά στο νεκροταφείο ήταν για να επισκεφτεί το μνήμα φίλου της, ο οποίος σκοτώθηκε σε εργατικό δυστύχημα με γερανό.

Ο φίλος της ονομαζόταν Γιάννης Καυκιάς και ήταν εργάτης ιδιωτικής εταιρείας, 33 ετών, ο οποίος έχασε τη ζωή του αφότου καταπλακώθηκε από τόνους σίδερου τον περασμένο Μάιο.

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος βρήκε τραγικό θάνατο όταν κατά την διάρκεια μεταφοράς ενός βραχίονα από πλατφόρμα που υπήρχε στο σημείο, αυτός έπεσε πάνω του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Ο άτυχος Γιάννης Καυκιάς καταγόταν από την Παλαιοκάτουνα Άρτας, όμως η οικογένειά του ζει εδώ και χρόνια στην Αθήνα, ενώ είχε έναν ακόμα μικρότερο σε ηλικία αδελφό.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ιερέας του ναού του κοιμητηρίου, ο πατέρας Θεόδωρος, η άτυχη Δώρα φαίνεται να μην μπορούσε να αποδεχτεί την απώλειά του, καθώς τον πρώτο καιρό η ίδια του είχε εκμυστηρευτεί πως αισθανόταν πολύ άσχημα και εκείνος την είχε συμβουλεύσει να επισκεφτεί κάποιον γιατρό, πράγμα που είχε κάνει.

Η τελευταία ανάρτηση της άτυχης κοπέλας στο Facebook:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νεκροταφείο δολοφονία δώρα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ