Της είπαν να πετάξει 6 από τα 21 αυγά, για να μπει στο αεροπλάνο! - iefimerida.gr

Της είπαν να πετάξει 6 από τα 21 αυγά, για να μπει στο αεροπλάνο!

Της είπαν να πετάξει 6 από τα 21 αυγά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα τραγελαφικό γεγονός συνέβη στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», όπου μία γυναίκα αναγκάστηκε από τους υπαλλήλους του αεροδρομίου να πετάξει έξι από τα 21 αυγά που κουβαλούσε, προκειμένου να της επιτραπεί να πετάξει με το αεροπλάνο.

Η γυναίκα όπως δημοσιεύει το cretalive.gr είχε μαζί της «πεσκέσι» 21 αυγών, τα οποία όμως δεν είχε μετρήσει. Έτσι όταν την ρώτησαν, πόσα αυγά έχει μαζί της, αναγκάστηκε να τα βγάλει έξω και να τα μετρήσει.

Το τραγελαφικό επεισόδιο «αποκαλύπτει» πως ο αριθμός των αυγών που επιτρέπεται να «ταξιδέψουν» σε χειραποσκευές ορίστηκε στα 15, αφού κάποιος μπήκε στη διαδικασία ... να αντιστοιχίσει το περιεχόμενο του αυγού με το λίτρο, διαπιστώνοντας ότι το περιεχόμενο 15 αυγών μας κάνει ένα λίτρο!

Πάντως φαίνεται ότι ο «κανόνας» αυτός δεν υπάρχει εγγράφως κι έτσι - με δεδομένο, μάλιστα, ότι τα «πεσκέσια», λόγω κρίσης, ολοένα αυξάνονται - τα αυγά ... θα καταφέρνουν να μπαίνουν στο αεροπλάνο χωρίς περιορισμούς!

Να σημειωθεί, πάντως, ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που «έξτρα» αυγά ... εγκαταλείπονται στο αεροδρόμιο, προκειμένου ο ταξιδιώτης να μπορέσει να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ