The Voice: Ο Μουζουράκης γύρισε σε καλλονή πριν καν αρχίσει να τραγουδά -Τι συνέβη [βίντεο] - iefimerida.gr

The Voice: Ο Μουζουράκης γύρισε σε καλλονή πριν καν αρχίσει να τραγουδά -Τι συνέβη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κουμπί «σε θέλω» σε χρόνο ρεκόρ πάτησε ο Πάνος Μουζουράκης, καθώς η διαγωνιζόμενη των Blind Oditions δεν είχε προλάβει να αρθρώσει λέξη.

Συγκεκριμένα, η Ζωή Χρήστου, η οποία έχει και το «ρεκόρ» της πιο γρήγορης επιλογής, φαίνεται πως μάγεψε τον κριτή του The Voice, χωρίς καν να τραγουδήσει.

Ενώ, λοιπόν, η τραγουδίστρια έπαιρνε την πρώτη ανάσα για να τραγουδήσει, ο Πάνος Μουζουράκης την εξέπληξε, γυρνώντας την καρέκλα του.

Όπως είπε ο ίδιος στη συνέχεια για να εξηγήσει την κίνησή του πάτησε το κουμπί από προαίσθημα και επειδή άκουσε τις αντιδράσεις του κοινού μόλις η Ζωή Χρήστου βγήκε στην σκηνή.

Πάντως, η επιλογή αυτή του Πάνου Μουζουράκη ήταν και σωτήρια για την ερμηνεύτρια, καθώς κανένας άλλος κριτής δεν γύρισε, με αποτέλεσμα να πάει στην ομάδα του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ The Voice τραγουδίστρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ